Šta je novo?

SpinRite ......

Tarmi Ricmi

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako sam cuo za testiranje HDD-ova ispade najboli
SpinRite test ......
E sad ubih se kopajuci po net-u al' nigde da nadjem
isti (naravno da downloadujem).S obzirom da je sam test
nekih smesnih 100KB (valjda je toliko) zamolio bih
srecne korisnike istog (npr. v4.x ili nova v5.x) ako
nije probelm da bace neki link gde su ga nabavili
neka www stranica ili slicno
A ako nekom ne bi bio problem moze i da
ga uploaduje na mail [email protected]
Treba mi za jedan Maxtor od 4,3 GB a naravno i
za buduce HDD-ove

Unapred zahvalan
Pozdrav

P.S. Mislim da je ova soba najbolja za post ali ako sam
pogresio molim moderatore da isti premeste u pravu

evo ga dole. ja ne znam da li je program freeware ili ne, ako nije, molim moderatore da skrate za jedan post :)

Miroslav je napisao(la):
evo ga dole. ja ne znam da li je program freeware ili ne, ako nije, molim moderatore da skrate za jedan post :)
Uff, ne da nije freeware, nego je jedan od najbolje "cuvanih" programa...secam se da ga je jedan od nasih clanova ( da li golden ili delimir ili...) svojevremeno okacio na sajt i odmah dobio "pretece" pisamce :p da ga odmah skine...

Tako da...cvrc, sorry, zbog ovoga moze da se naj***...morao sam da sklonim attachment. :(

Inace ne bi se bas moglo reci da je to program za testiranje diska, pre je program za oporavak pokvarenog diska ili recovery bad sektora...a ono sto ga cini izuzetnim je cinjenica da je neverovatno kako je covek napravio tako mocan program u samo 100kb (...intelektualna svojina i tako to ! ). Vise detalja naravno na maticnom sajtu www.grc.com .

ok, moje izvinjenje, nisam znao. program sam skinuo davno i ednom ga upotrebio, ne znam cak ni dal' je verzija registrovana ili ne

Uh ........ nasao sam ga

Konacno :happy:

Hvala ljudima koji posecuju ovaj forum
Veliko HVALA Srdjanu za ovo programce
dobio sam konacno SpinR***

Benchmark rulez! ,)

Vrh Dno