Šta je novo?

spi32m i sp1m T5250 Merom Core 2 Duo -tako mali a vecj srebrn : )

Oki

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
410
Elem par slika..

Ono shto mozhete videti ovde jesu moja dva poslednja rezultata u 2 "discipline" a to su Super Pi 32m i Super Pi 1m.

Prvi rezultat je trenutno drugi najbrzhi rezultat na svetu sto se tiche T5250 procesora dok je drugi na solidnom 10-om mestu.

Moram da napomenem da prilikom ovih rezultata vishe se ishlo na sam tweak win-a dok je sam takt procesora bio na default-u. Ovo sam uradio iz chiste radoznalosti, s'obzirom da sam vishe nego zadovoljan kako se win7 x64bit pokazao u svakodnevnom radu sa samo 2gb rama.

Za sada ja sam zadovoljan svojim prvim srebrom i htedoh da podelim to sa ljudima koji imaju interesovanja za ovakve stvari.

Stay tuned, bicje ovo zanimljivo leto sto se tice obaranja nekih drugih rekorda, barem se iskreno tako nadam.

Ps : Laptop je Toshiba A200-1S5 koji postade ni kriv ni duzhan srebrn a tome mogu biti zahvalan ljudima koji cje se sigurno pronacji ovde, shto se tiche same mashine tako i znanja koje je bilo potrebno iskoristiti.

:wave:

Zaboravih hwbot link -> http://www.hwbot.org/community/user/Oki?public=true

Poslednja izmena:
^Ne razumem, neko ti je pozajmio laptop a sa druge strane si dobio savete kakako da utegnes Win da bi postigao dobre rezultate?

Ala si se bacio na oveklok, ovrklokujes sta stignes :) oki postao si pravi entuziasta :)

Tek sam sada video ovaj odgovor.

Laptop je moj. Utegao sam windows to je tachno a iskreno u dokolici jesam radio super pi, svrbeli me prsti : ) Ovo vise smatram kao neku vrstu vezbe nego ne znam kakav rezultat iskreno.

:wave:

Opet sa druge strane prica o poencicima i koliko su bitni svi dobro znamo : ))))

Nazad
Vrh Dno