Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Fora je prosta, moras samo da gledas na onaj krug sto se vrti u sredini i po njemu da poredjas artefakte ili trebas da stavis taj artefakt koji je u sredini nacrtan(valjda)😛
jel ima neko tehnickih problema sa igricom???npr izbaci me iz igre posle sat-dva i pise accsess vailation ili tako nesto slicno i onda moram da zatvorim igru!bez save-a naravno...veoma frustrirajuce!
inace igrica je do jaja!
jel igra neko jos ovo?imam samo par pitanja za one koji su je presli!kako da nadjem westgard?vec sam na predzadnjoj misiji...i koja su to ostrva jos ostala zatamljena i kako da dodjem do njih???
thenx
Da li su sa patchom 1.02 popustili zaštitu ili ne, uglavnom popravljeni EXE za 1.02 se napokon pojavio, zbogom mini imidže i starforce, na nešto vas nabijem 🙂
(naravno radujem se što ne moram da ubacujem original, strašno me nerviraju otisci prstiju i gužvanje kutije 🙂 )
Ja sam dosao do Uram Gor-a i izbaci mi da ne mogu da uradim " save " , neki error i izbaci me ... i :S: :S: Sta sad ??? Pa nije valjda sve ispocetka, sa verom u boga da mi se slicno nece desiti ponovo :smoke:
Zna li neko nesto ???