Šta je novo?

Spellforce 2: Faith in Destiny

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
JoWooD Productions and DreamCatcher Games announced today that a sequel to SpellForce will soon be released. SpellForce 2 - Faith in Destiny is said to combine real time strategy with roly-play elements.

"Developing another game in the SpellForce saga is an exciting opportunity for us. Faith of Destiny is developed incorporating feedback from the community and feedback from those who have assisted in the development of previous Spellforce games," says Clemens Schneidhofer, PR Coordinator at JoWooD Productions. "I'd like to add that we bow before the loyal fans of the brand and want to thank all of them for their amazing support."

“SpellForce 2 – Faith in Destiny will continue the successful Spellforce brand” adds David Skreiner, Associate Producer at JoWooD. “With its brand new multiplayer features and the countless detail improvements, SpellForce will, once more, set new revolutionary impulses to the genre."

Second expansion stize sa otprilike 3 godine zakasnjenja... Svaka cast Jowood... :p

A najvise mi se svidja ovo:

SpellForce will, once more, set new revolutionary impulses to the genre

S obzirom da je dvojka debelo kaskala i za kecom kad je gameplay u pitanju, bas me interesuje kako ce ovaj izrazito zastareli engine da prilagode next gen zahtevima i igru nacine "revolucionarnom"... :D

503144562.jpg

503143921.jpg

Sto se mene tice neka izbacuju ekspanzije i ja zadovoljan, grafika me ne opterecava nesto preterano :d

Vaistinu. Grafici ne fali ništa, posebno na maksimalnom zoom-out-u. To što je bezveze kada se zumira...***. U praktično svakoj strategiji je tako.

Nikako nisam mogao da se u-igram u SF2. Iako imam prvi deo i sve Add-on's.

Ako ovaj add-on promeni neke mechanike gameplay-a i dodje blize prvom SF, mozda bi se onda trebalo ponovo probati!

We'll see!

Bes grafiku, samo da bude duboka prica, gomila mastovitih questova i dobar backpack :d navijam za ovaj naslov ... i odoh na preorder :p

Poslednja izmena:
Au ljudi zapeste svi za grafiku, a ja sam bas poredio gameplay izmedju keca i dvojke. :) SF1 je jedna od prvih igara koje su imale slobodan prelaz izmedju ciste RPG igre i RTS-a. Korak unazad kod dvojke je upravo cinjenica da se prelazi odvijaju samo onda kad igra odluci, dakle ne ostavlja mi mogucnost da, na primer, igru zavrsim igrajuci samo sa jednim likom u rpg modu. :)

Sve ostalo je bilo na visini zadatka, od muzike, preko glasovne glume i odlicnog storyline. Kec mi je definitivno jedna od omiljenih igara, dok je dvojka izvrsna, mada ne na nivou prvog dela. Strashno mi je krivo sto je Phenomic kupljen od strane EA, da nije, verovatno bi nam SF3 vec bio instaliran u racunaru, ovako ko zna za kakve *****ije ce biti bacen njihov talenat...

Upravo zato, ovu ekspanziju treba uzeti sa rezervom, s obzirom da je prva na kojoj nece raditi Phenomic, a koliko je Jowood sposoban da produzi zivot serijalu, ostaje da se vidi...

Au ljudi zapeste svi za grafiku, a ja sam bas poredio gameplay izmedju keca i dvojke. :) SF1 je jedna od prvih igara koje su imale slobodan prelaz izmedju ciste RPG igre i RTS-a. Korak unazad kod dvojke je upravo cinjenica da se prelazi odvijaju samo onda kad igra odluci, dakle ne ostavlja mi mogucnost da, na primer, igru zavrsim igrajuci samo sa jednim likom u rpg modu. :)

Sve ostalo je bilo na visini zadatka, od muzike, preko glasovne glume i odlicnog storyline. Kec mi je definitivno jedna od omiljenih igara, dok je dvojka izvrsna, mada ne na nivou prvog dela. Strashno mi je krivo sto je Phenomic kupljen od strane EA, da nije, verovatno bi nam SF3 vec bio instaliran u racunaru, ovako ko zna za kakve *****ije ce biti bacen njihov talenat...

Upravo zato, ovu ekspanziju treba uzeti sa rezervom, s obzirom da je prva na kojoj nece raditi Phenomic, a koliko je Jowood sposoban da produzi zivot serijalu, ostaje da se vidi...

Uf, pa i u prvom delu je bilo mesta gde ne mozes samo herojima da predjes igru (mozda i moze ali uz preterano smaranje :d ).

Inace po meni jedino bitno sto se razlikuje 1 od 2 dela je runski kamencici umesto 'krvne brace', bolja je bila fora sa kamenjem u prvom delu.

Poslednja izmena:
Novi screenovi:

960394_20091216_790screen001.jpg

960394_20091216_790screen002.jpg

960394_20091216_790screen003.jpg

960394_20091216_790screen004.jpg

960394_20091216_790screen005.jpg

Grafika zaista deluje dosta bolje nego u vanilla verziji. Videcemo da li ce i ostalo biti na visini zadatka. :)

BTW, poprilicno su skrti sa novostima, ove shotke su prakticno jedini news u poslednjih par meseci...

Da li to mene oci varaju ili je to AA na shotovima? :)

Da li to mene oci varaju ili je to AA na shotovima? :)

Yep, izgleda da ovaj put necemo morati da ga forsiramo iz drajvera. :)

Po svemu sudeci, AA je jedan od "countless detail improvements" koje su nam obecali... :d

Ne treba nama, ali treba njima, pa je otuda indikator kako napreduje završetak igre. Treba to neko i da kupi, oni rade zbog toga, a ne radi naše pohvale na forumima.

Malo zakasnelih vesti od 15. februara. Muka je iskopati informacije u vezi FiD-a, s obzirom da su Jowood potpuno nezainteresovani za bilo kakvo reklamiranje ovog prozivoda...

http://presse.jowood.com/?id=1222

Elem, release date info (Q2 2010) mozete da bacite u vodu. Druga cetvrtina tekuce godine je, prakticno, prosla... :)

Verovali ili ne, posle godina i godina odlaganja i crkavanja Jowooda u procesu, ovo se konacno pojavilo sa Nordic Games kao izdavacem.

[YOUTUBE]YyprMVKbDCs[/YOUTUBE]

Trenutno je na steamu za 13 evra, pa ko voli... :)

Vrh Dno