Šta je novo?

Spell force

zeljkoBU

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2003
Poena
316
dali je neko igrao ovu igru,ja sam je nabavio i pravo da vam kazem nisam nesto odusevljen njome,grafika prosecna,zahtevnost MAXIMALNA cak i u read me file-u a da ne pricam koliko meni secka u 800x600 rezoluciji sa sve high ili medium detaljima iako imam komp koji su oni tamo stavili kao recomended(ok jos je bolji al da se ne hvalim :mrgreen: )
zanima me (od ljudi koji su igrali) vasa misljenje ao ovoj igri.
toliko od mene

igra je fantastichna.. da je zahtevna jeste... grafika prosechna? dal nemash neki mx? mislim meni je sasvim solidna za igru ovog tipa i sve radi veoma dobro u 1024 x32 sve na medium a poneshto i vishe... xp1700 512 rama fx5600 etc...

igra je veoma veoma dobra... shteta shto nije toliko zastupljena... mozesh da je igrash i kao rpg (dodushe kao hack'n'slash varijantu)a mozesh i kao klasichan rts... mada je najbolje i najzanimljivije pomeshano :p

ja sam sad 23 lvl tu sam negde pred kraj

malo samo smara shto su mape OGROMNE pa liku nekad treba 5 min trchanja sa jednog kraja na drugi :)

poz

zeljkoBU je napisao(la):
dali je neko igrao ovu igru,ja sam je nabavio i pravo da vam kazem nisam nesto odusevljen njome,grafika prosecna,zahtevnost MAXIMALNA cak i u read me file-u a da ne pricam koliko meni secka u 800x600 rezoluciji sa sve high ili medium detaljima iako imam komp koji su oni tamo stavili kao recomended(ok jos je bolji al da se ne hvalim :mrgreen: )
zanima me (od ljudi koji su igrali) vasa misljenje ao ovoj igri.
toliko od mene

Kad cemo da se mi vidimo za one Serije????
Mogao bi ujedno da mi poneses i taj SF!!!! :mrgreen:

PoZ

heh,nemoj misliti da sam zaboravio za filmove vec jednostavno nisam nasao ni malo vremena,u sto skorije vreme cu te nazovem(ostao mi je tvoj broj pa ce to odradimo) a sto se tice karte imam MX 460,jeste da to pravi malo gluposti ali ostatak je ono ok,ja sam level 14 i ono,mislim precicu igru do kraja ali migla je po meni i bolje...

Nazad
Vrh Dno