Šta je novo?

SpeedFan 4.45 - problem sa sejviranjem zadatih vrednosti

mige

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
390
Moja oprema  
Laptop
MacBook Air M1
Mobilni telefon
iPhone 16e
Pristup internetu
  1. Optički internet
Od juce sam ponovo poceo da koristim SpeedFan. Podesio sam ga brzo, fakticki iz njega samo regulisem broj obrtaja CPU Fan-a. Ali imam jedan iritirajuci problem. Uvek kada resetujem masinu, moram iznova da upisem vrednost. Ne znam kako da sacuvam da to upamti. Probao sam sve opcije, ali ne vidim nigde opciju da trajno sejviram vredost. Ja sam zadao 45% posto a on prilikom svakog paljenja stavlja 5%. Pa moram svaki put da upisujem tih 45%, sto iritira. A kada ne gasim Windows, samo izadjem iz programa i ponovo udjem ostaje upamcena moja zadata vrednost.
Ima li neko resenje za to ?

Poslednja izmena:
Takodje imao sličan problem i uninstalirao taj glupi program koji malo radi malo ne radi. Od tada koristim fan kontroler za 20$ koji radi kao Doxa.

Svi se ucutali. izgleda da je to ipak To.

Da li ti treba kontrola fanova na konfiguraciji iz moja mašina? Asusov AI Suite II i Fan Xpert su odlični za kontrolu ventilatora, ako već nisi, obavezno probaj, ne može da se kontroliše samo Power Fan. Zadnji put sam Speed Fan koristio za ovu namenu na 939 platformi, radilo je ali nije baš bilo jednostavno za podesiti.

Nazad
Vrh Dno