Šta je novo?

SPEED-LINK Alterno Dual Colour LED

enDuRo99

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2008
Poena
415
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7700 & Thermalright Peerless Assassin 120
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX rev. 1.3
RAM
Kingston Fury Renegade 2×16GB DDR5 6000MT/s CL32
GPU
Gigabyte Aorus RX 6800XT Master Type C 16G
Storage
Kingston KC3000 1TB, ADATA SX8200 Pro 2TB
Zvuk
Realtek Integrale & Microlab FC570BT & White Shark WGH 2442 Butterfly
PSU
Corsair RM750x (2021)
Kućište
NZXT H6 Flow (White)/Thermalright: TL-G12, TL-H12W-X28 ×3 + DeepCool SC790
Monitor
BenQ Mobiuz EX2710R
Miš & tastatura
Keychron M7 (White)/Royal Kludge RK-H81 + Leobog K21 (Chartreuse Switch)
Ostale periferije
Xbox Wireless Contro
Mobilni telefon
Xiaomi 13T (Black)
Pametni uređaji
Huawei Watch GT 4 (Green), Amazfit T-Rex 2 (Wild Green)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Je l' imao ko iskustva sa ovom tastaturom?
Rado bih posedovao Logitech Illuminated, ali mi je 65+ evra malo mnogo za tastaturu.
Ako ovaj Spid-Link ne valja, predložite neku do 4000 dinara, sa sličnim karakteristikama (pozadinsko osvetljenje, plitki i tihi tasteri, palm rest, YU raspored tastera - mada mi je dovoljan i veliki Enter).

Ova tastatura se moze naci i pod drugim imenima (Saitek, Xwawe, itd.) i totalni je krš. Ja sam je kupio u Saitek verziji i skoro svakog dan dobijem želju da je razbijem, jer tasteri stalno zaglavljuju (space pogotovo) pa otkuca deset puta isti znak ili ne reaguju na pritisak uopste pa tek naknadno primetis da ti fali pola slova. Ne znam koju bi ti jeftinu tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem predložio, ali ovu definitivno zaobiđi.

Poslednja izmena:
E, baš ti hvala. Video sam IT Svetu da su okrpili Xwave verziju, dok za Speed-Linka nije bilo ništa, pa sam se nadao da je ipak kvalitetnija od ove prve. Izgleda da ću morati da skupljam pare za Illuminated ili neku gejmersku tastaturu.

MOj drugar ima SPEED-LINK Alterno Dual Colour LED i veoma je zadovoljan:), daleko od krsa....daleko je bolja od Xwawe, ta dva brenda ne mogu da se porede.Isto tako sam siguran i za Saitek da nije krs.Imao sam ranije njihovog misa ( imam ga i sad ali sad koristim novog Roccat)veoma je bio dobar ......

Eto ti ga sad. :) Sad kad su pare otišle na nov monitor, CPU, MB, RAM i kuler ispade da je i tastatura OK. Hvala kolega, ako se odlučim da menjam tastaturu sad znam barem da je Alterno dobar izbor.

Sigurno neces pogresiti...cim ti se ukaze prilika kupuj :)

Mozes da razmislis, (pogledas, probas) i SPEED-LINK SL-6480-SBK Darksky.

Jeftinija je od Alterno i ima plavo osvetljene tipke. Kvalitet nije kao Logitech Illuminated :d;), ali je generalno dobra tastatura sa plitkim hodom tastera.

Poslednja izmena:
I ova sto predlaze Zogi je veoma dobra ( imam priliku da vidim i probam sve tastature koje se uvezu kod nas:) )
Treba probati i videti sta se tebi svidja, odgovara...naravno i koliko mozes da se isprsis:)

Mali off, ali moram... Drdekzar, kad si već u prilici da probaš sve tastature koje se uvoze, molim te reci mi da li postoji neka sa YU rasporedom i osvetljenjem tastera, a da je pristojnog kvaliteta. Najradije bih uzeo Logitech illuminated, ali njega nema sa yu slovima. Da li neko kod nas prodaje fujitsu tastature? Jako mi se sviđa kb910.

Vrh Dno