Šta je novo?

Specifična konfa

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Ispao sam iz tokova malo, ali i ovo sto trazim je specificno, ne razumem se nikako u ova manja napajanja kucista.

Imam sledece uslove:

- da mašina bude u kućištu koje može da stoji položeno i da je tako visoko do 14cm
- da bude što jeftinija, a da može da pokrene PES i FIFU recimo u full HD
- da komponente budu nove da mogu da kupim na neke rate
- graficku recimo mogu da uzmem polovnu, ali sad treba videti sta tu da ide na je LP, da nije skupo a da ne vuče mnogo struje iz tog nekog mini ili kakvog vec napajanja u tom kucistu koje je sirine 14cm max

monitor ne treba ide sve na tv. Ili bar da znam koje komponente tacno jurim pa da polako skupljam polovno ako je mnogo ispklativije a kapiram da jeste. Najveca nedoumica su kuciste, napajanje, grafika kombinacija.

PES i FIFU može da gura i APU u 1080p, pitanje je samo kakav ti kvalitet treba. A10-7800 bi bio dobar izbor za ~120€, tako da veličina kućišta zavisi od ploče koju bi uzeo. Slaba je ponuda FM2+ ploča ITX formata, ali zato među microATX modelima ima svašta.

Znam da si napisao do 14cm, ali da pitam da ne može slučajno i 144mm? Pošto ako može, to bi znatno olakšalo stvari jer imaš LC Power 3000B kućište sa napajanjem od 420w za jako lepu cenu, a ne moraš se zezati sa low profile karticama. http://www.lc-power.com/en/product/gehaeuse/slim-atx/3000b/

Zapravo može. Ima 15 prostora, sad tih 6mm će da bude za hlađenje veselo... Moraću da nabacim pozadi neki ventilator obavezno, ali ovo za sad izgleda super rešenje, i mnoooogo olakšava stvar.

Nazad
Vrh Dno