Хм, а зашто? Мислим, све ово је некада коришћено и сада је за бацање ... као да скупљаш покварене пегле и грејалице.Или 14" црт мониторе и слично.
Одговор је негде овде. Као што си ти сада куповао ове графичке и не значе ти ништа, тако је неко некада куповао и користио 14" CRT монитор, XT плоче, SIPP и SIMM меморију, ISA и VLB графичке, хардове од 5MB ... касније је прелазио на боље а оног више и не жели да се сећа.Skoro sam kupio 9 Sapphire 280X kartica i nisam se nista obradovao, tretiram njih kao smece koje cu da prodam bez ikakvog osjecaja. Taj CRT monitor koji imam bi prodao jedino u slucaju da nemam sta da jedem.
Одговор је негде овде. Као што си ти сада куповао ове графичке и не значе ти ништа, тако је неко некада куповао и користио 14" CRT монитор, XT плоче, SIPP и SIMM меморију, ISA и VLB графичке, хардове од 5MB ... касније је прелазио на боље а оног више и не жели да се сећа.
Имам ја по соби и ISA картице и SIPP и SIMM меморије, сигурно имам бар један хард од 80MB и неке од 120, 250, 420MB али су ту само зато што су се негде затурили па не могу да их нађем.Од старог хардвера бих сачувао само пар 8" дискета које су ми онако занимљиве а остало ми не значи ништа.
Interesantno. Ja vec duze vreme pokusavam da se dogovorim sa jednom zenom iz NS da mi proda stare komponente.
Sta sam sve nasao na vojnom otpadu odbijam da poverujem da je to sve sto je bilo uvezeno kod nas.
Gde si uspeo da pronadjes sve ovo? I da li vredi ici na otpad u Rakovici?
Kako ide naplata i slanje u Afriku, recimoAko vec slicni predmeti postoje na ebay onda aukcija, ako ne postoje, stavi buy it now.
^
Nus pojava sistema u kojem zivimo: neko sakuplja sve to iz licnog interesa a ne iz ljubavi a.k.a. necega sto bi *stvarno voleo* da radi u zivotu! ...necaga sto bi ga stvarno cinilo srecnim.
Hm, ni posle toga ne bi imao šta da jedešTaj CRT monitor koji imam bi prodao jedino u slucaju da nemam sta da jedem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari