Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako ne uspes sa getdataback, ja sam nosio disk kod nekog sto drzi firmu bas za spasavanje podataka, popravljanje diskova... mislim da je telefon 0644076507 nikola
Ja sam nekoliko puta koristio program RecoverMyFiles. Radi uspesno cak i kada je disk formatiran, a par puta sam povratio sve podatke cak i posle instalacije novog sistema preko te particije.
Vraca sve podatke, svih formata, ali ne i foldere, tako da moras da ih trazis po extenziji, na posebnom mestu gde ih snimas, ali to je najmanji problem. Traje malo duze, sat ipo do dva, ali je delotvoran. Jedino sto nije besplatan...
ako si samo formatirao particiju (nisi pravio novu ili pisao po njoj) trebalo bi da bilo koji program za povracaj podataka odradi posao. Samo nemoj njega da instaliras na particiju i kada vracas podatke neka ih zapisuje na drugu particiju.
Jos jedan glas za GetDataBack, s tim da pazis koju verziju programa preuzimas (ntfs ili fat32) i poslusaj sta je @Shilja rekao - o vracanju fajlova na neku drugu particiju, kao i instalaciju programa na drugu particiju.
Ja koristim i Quetek-ov File Scavenger, jako dobar program za takve stvari, kao i za povratak zeljenih (obrisanih) fajlova.