Posto je jedan komp crkao, izukao sa hd koji je ispravan. Taj xp ne moze da se podigne na mom kompu (plavi ekran). Na njemu je bilo vise usera, a vazni fajlovi se nalaze na desktopu jednoga od njih.(Documents and Settings\Sloba\Desktop
)
Sifru znam ali mi to ne pomaze...
Naravno nemam "permissions" nista da vidim ili uradim sa Desktop folderom, na security tabu ne vidi se ko je owner ali se pojavljuje neki account pored mene(kao admina windows 7mice sa kojom radi) koji moze sve da radi folderu "Sloba"
Instalirao sam neki aclviewer koji vidi koji si fajlovi unutra ali isto ne moze nista da uradi. Problem je sto se ne vidi taj njegov account da je owener vec samo pise "uknown name only sid is availabile.
Kakv sistem je M$ smislio da ja se uopste logujem na taj nalog ako windows nece da se podigne???
Sifru znam ali mi to ne pomaze...
Instalirao sam neki aclviewer koji vidi koji si fajlovi unutra ali isto ne moze nista da uradi. Problem je sto se ne vidi taj njegov account da je owener vec samo pise "uknown name only sid is availabile.
Kakv sistem je M$ smislio da ja se uopste logujem na taj nalog ako windows nece da se podigne???