Šta je novo?

spasavanje podataka sa HDD-a

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
uo sam da postoje programi koji mogu da spase podatke sa HDD-a, posle brisanja, ili cak formatiranja...
Znao sam ime jednog takvog programa (vise neznam) al ini mi se da neregistrovana verzija nije mogra da spase fajlove (samo ih izlista...)

Pitanje je sledece:
Koj program se najbolje pokazao za izvlacenje obrisanih podataka, i naravno serial za isti...

Poz@@!

imas easy recovery, get data back i powerquest data gone. svi su manje vise isti, imas pune verzije na netu.

tragam za EasyRecovery-jem, al nikako nemogu da nadjem lokaciju sa koje moze da se skine Pro verzija...

help?

naso, hvala jakso
nego jel ima neko crack?

kakav krek? pa ako skines sa fosija to ti je retail verzija, radi ko zmija bez krekova

Evo sad sam video da pise VISIT a daje da se skine, pa skidam tih 30mb da vidim sta je u pitanju
Ranije je bila verzija 5.12, mnogo manja, naravno bez seriala ili je serial u *.nfo ne secam se

cekaj malo,
fosi bese onaj craker? (cini mi se da imam neki njegov crack...)
a, pa jest-onda je logicno da radi, nego... evo i ja skidam tih 20-i kusur mb sa neta... (dodajte EU i dobijete ime provajdera...) FX

Znaci namucicu se :D

a mozda skoknem do grada pa uplatim na Yubc-jju...

Ajd kad skinem javljam!

Poz~

Ja vec skinuo (pogledajt vremena postova), full verzija je i radi
Samo da dodam, fosi-svaka cast!

ma lik je covek...

nego kako radi (nisi ga skidao valjda tek tako?)

Lucas je napisao(la):
ma lik je covek...

nego kako radi (nisi ga skidao valjda tek tako?)

ne razumem, skinuo sam ga da se nadje ako zatreba:D

ma ne,
mislim tolko mb-a... a da ne isprobas kako radi...

OK, nema veze...
idem da uplatim vreme na Yubc-ju

Poz!

evo skinuo sam ga i... RADI!!!

spaso mi to sto mi trebalo...

Zahvaljujem se svima na saradnji, sva registrovna imena su vlasnistvo njihovim autora... i kako ve ide :D:p

poz (D)

Nazad
Vrh Dno