Šta je novo?

Sparkle Calibre 9800gtx+

Oki

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
410
Molim sve dilere, zaposlene, oni koji imaju veze shta god da dovuku ovo parche HW-a.

U stvari sugestija za Bench shop siguran sam da bi se prodavalo !

P980X%2B_s.jpg

image.php

Ja ne smem ni da zamislim koliko ovo mozhe fino da se klokuje i da parira, znamo vecj kome.

Ako bilo ko ima ikakve informacije, gde shta kako koliko neka ostavi ovde. Ova karta je proshla apsolutno incognito.

Alti je uvozio neke Calibre modele. Znam da imaju 9500GT i 9600GT, sumnjam da su se razbili od prodaje. U IMMO centru sam i video 9600GT Calibre, stvarno izgleda impresivno.

Nisam siguran da bi se toliko prodavalo kao sto mislis. Ali mozemo samo da nagadjamo.

Pozovi Alti, mozda su dobili i ovaj model, mada male su sanse...

EDIT: http://www.alti.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=26

Poslednja izmena:
Pa da se digao hype kao za sve ostalo ne kapiram zashto ne bi...Mislim svi znamo da je marketing i gruvanje sa svih strana najvishe zasluzhan. Ovaj primerak def i bez agresivne reklame mozhe da bude zanimljiv sto zbog dizajna sto zbog dignitog kloka i naravno hladjenja gde su Calibre besprekorni.

Ja bih odmah prodao svoj XFX i ako treba doplatio dobro za ovu grafiku.

Alti jeste uvozio Calibre modele.Cak je u nisu do skora bila jedna 9600GT,izgledala je skoro isto ovako.Koliko sam razumeo druga sto radi u Altiju,nekoliko primeraka je stajalo na stanju vise od nekoliko meseci,tako da vise ne rade njihvov program po njegovim informacijama,vec da samo valjaju ono sto su imali.Jako se slabo trazi.

Mora i da bude cena na mestu ako pricamo o dobroj prodaji. Kao npr. kad se pojavio referentni 4850 koji se solidno grejao za 140e, a za 160e je bio Gainward 4850 GS overklokovan i 'ladan kao zmija.

Naravno, zanemarimo sto je Gainward imao onu losu seriju 4850GS. Kasnije kada je isti taj Gainward skocio na 180+e prestalo je i da se prica o njemu, stigao je skoro do cene 4870.

Tako je i sa ovom karticom o kojoj ti pricas. Ne sme previse da se cenovno priblizi jacim karticama da bi se prodavala...

EDIT: Taj 9600GT Calibre je odlicna kartica, ali izasao je 4850 za iste pare i nije bio konkurentan. Zato je tako brzo zaboravljen...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno