Šta je novo?

Spam

telep

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2007
Poena
765
Kako da se resim spama koji poslednjih dana stize mami na broj, da li moram telenor da zovem, da oni to blokiraju.

a2apu9u4.jpg

Poslednja izmena:
ako je uvek isti broj u pitanju,pokusaj prvo sa njima,pa vidi sta ce da ti kazu

Neko je uneo tvoj broj telefona u svoj FB nalog, i pokusa li pokusava da uradi nesto na FB za sta mu treba broj telefona.

Ne verujem da je to u pitanju, broj ne zna vise od 10 ljudi, a i stalno stize isto. Videcu sutra kakav je link u poruci, da vidim gde vodi.

Edit:
Moguce da je neko nasumice uneo broj posto vidim da je taj 32665 broj stvarno fb.

Poslednja izmena:
Ako hoces "blokadu" mora vlasnik broja licno u shop i mora navesti 5 slucajeva (vreme i tip uznemiravanja) kada se desio spam.
Posto uvek dolazi sa istog broja trebalo bi da se regulise bez problema...

Neko je uneo tvoj broj telefona u svoj FB nalog, i pokusa li pokusava da uradi nesto na FB za sta mu treba broj telefona.

E baš ovo. Moja devojka je to uključila na fejsu kada se pristupa preko njenog naloga da joj dodje poruka odakle se pristupa npr sa telefona, kojeg, odakle, sa kog kompa itd.

Šta raditi u ovakvim situacijama? Već neko vreme me smaraju, ne znam gde su mi pokupili broj

BOPtCvlCMAE649v.png:large

Negde si ostavio broj telefona... Registracija vozila ili neka kartica za popuste u prodaji ili nešto treće...

Sad sam se setio, oni su nam pre dve godine organizovali matursku ekskurziju, verovatno su tu nekako pokupili... Nemam običaj da ostavljam broj telefona, pogotovo što sam postpaid, nije da mogu lako da zamenim broj. Mogu da kažem vipu da ih blokira nekako ili da njih smaram da prestanu mene da smaraju?

Oni kupe program za sms kampanje i onda spamuju sve svoje klijente. Ja ih obično okrenem i prilično drsko im objasnim da su prokleti spameri i da moje podatke obrisu iz baze i ako pošalju još jednu sms poruku da ću ih tužiti svima redom jer nemaju moju saglasnost za takve kampanje.

Vrh Dno