Šta je novo?

spam problem - spamer poznat

miha

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Danas mi stigao spam u gmail inbox pa sam ga primetio. Video sam da je neki domaci i da nudi nekih 100000 email adresa. Kad imam sta da vidim:
78439975co0.jpg

Znaci bez ikakvih logovanja, sifri i bilo cega... Skinuo raspakovao i sacekalo me oko 106 500 adresa. Ne znam da li su sve ok, ali sam nasao 2 svoje...
E sada, ne znam da li je program virus/spyware ili sta i da li salje jer nisam pokretao/instalirao nista, vec samo raspakovao fajl koji mi je licio na adrese (MailBaza.mdb :p) i dobio to...

E sada me interesuje da li mogu to nekome da ga prijavim ili sta, jer je covek lepo ostavio ime, prezime, adresu, sve telefone.... (ne na istoj strani sa adresama, ali na sajtu)

sve je bez adrese ili bilo cega jer ovaj forum posecuje sigurno vise ljudi nego taj sajt tako da bi moglo doci do zloupotrebe.

p.s. valjda sam pogodio sobu...

Poslednja izmena:
Pa ne moras da ga prijavis, ali ako bas zelis osvetu uvek pali ona stara fora sa oglasima :)

Gde god mozes stavi oglas "Prodajem Golf4 za 4000e, zvati od 00-24h" i sve njegove telefone :)
Ima provereno da oseti sta je spam na svojoj kozi ...

Pa ne moras da ga prijavis, ali ako bas zelis osvetu uvek pali ona stara fora sa oglasima :)

Gde god mozes stavi oglas "Prodajem Golf4 za 4000e, zvati od 00-24h" i sve njegove telefone :)
Ima provereno da oseti sta je spam na svojoj kozi ...
:d:d
Golf II diesel, preso 65 000, garaziran prvi vlasnik, 1300 E
:D

Mislim da bi bolje bilo iPhone 8Gb 1.1.1. nov, 320e!:D:D:D

pa ok... naravno da mi je to palo na pamet.. ali mislio sam da li se moze nesto preduzeti protiv...

...ili da ga posetis licno i u 4 oka mu objasnis sta mislis o tome :)

Davno neko mator i pametan na ovom forumu (Gedza, ne kutija :) ) rece kako prolaze ti koji bi da posecuju u 4 oka :d

Fora sa Golf II za 1300e provereno radi :D

Davno neko mator i pametan na ovom forumu (Gedza, ne kutija :) ) rece kako prolaze ti koji bi da posecuju u 4 oka :d

Fora sa Golf II za 1300e provereno radi :D

Ma Gedza je star i onemocao :D :D :d

He he, da nije neko od vas dao pre jedno 4-5 godina oglas na news grupama na YUBC čini mi se, sa veoma originalnim naslovom:
50€ za živog spamera

eee...a meni u spam gmail stvalja nagrade koje stalno dobijam :)

Kad se vec hvalimo :D

18 Jan 19:21 TOYOTA CAR COMPANY INC. <t... Toyota Car Lottery 2008: You W...
The Lottery Department
This e-mail is to inform you that your e-mail address has won you a brand new TOYOTA CAR and the sum of £600,000.00(Six Hundred Thousand Pounds Sterling) from the Toyota Car LOTTERY 2008.You are required to contact our fudiciary agent with the below contact details: ...

Mislim da cu da im trazim Selicu GT, shta vi mislite? :d

Kad se vec hvalimo :D

18 Jan 19:21 TOYOTA CAR COMPANY INC. <t... Toyota Car Lottery 2008: You W...
The Lottery Department
This e-mail is to inform you that your e-mail address has won you a brand new TOYOTA CAR and the sum of £600,000.00(Six Hundred Thousand Pounds Sterling) from the Toyota Car LOTTERY 2008.You are required to contact our fudiciary agent with the below contact details: ...

Mislim da cu da im trazim Selicu GT, shta vi mislite? :d

Supru, Supru 3000 bre!!!:banana:

Nazad
Vrh Dno