Šta je novo?

[SpaceSim] X Rebirth

češ, češ...

od prvog dana kako je igra izišla posećujem ovaj i još jedan sajt u nadi da će pametni srbi (jer samo takvih i ima, zar ne?) dati neki savet, razmeniti neku pametnu o igri, šapnuti kako da se odmaknem sa nelikvidnog dna mojih užasnih trgovački procena, kad ono - slobizam i renesansa.

neko je dreknuo "******" i svi su to prihvatili.

nemam ništa protiv da oni misle kako izdavački tim poznat po izbacivanju ranih beti treba da promeni pristup, nemam ništa protiv toga da se od od fapovog kamiona očekuje da manevriše poput jugića, nemam ništa ni protiv osluškivanja da li je ćurka koja glumi kopilota pogodila ispravan akcenat ili nije (nemoguće da sam samo ja primetio kakvu sisu ima?), ali gomile strana o glupostima a baš nijedna o igri?
ima i poneka o tome kako glorifikujem grafiku a lepo sam rekao da me šminka ne zanima. cccc.

sigurno godinu dana nisam postovao na ovom forumu, i nadam se da neću bar još koju godinu, ali nije mi bilo pravo da 'vake stvari čitam a da baš niko ne napiše nešto poput - to što nema cargolifter dronova nije nikakav bag, nego se prodaju na drugom mestu. još da su napisali na kom, pa gde mi bio kraj.

u tom smislu, kao nekog ko je dao bar tri, četiri pametna saveta vezana za x rebirth, molim da svi pođu tim primerom i daju poneki savet, pa da onda krenemo lepo zajedno da pljujemo po igri jer time pokazujemo da smo je skapirali a da imamo zamerki. time naše zamerke dobijaju na težini. time oko naših argumenata raste mitrilski oklop.

ovi što je nisu skapirali, hvale se da su je deinstalirali posle pola sata i slično, su jednostavno odabrali pogrešnu igru, to je sve. tako i ja ne igram simse, a opet, na pamet mi ne pada da odem na temu o simsima i kažem tim ljudima šta mislim o njihovoj omiljenoj igri.

Aha, naravno. Samo "pametni Srbi" ne razumeju tvoju igru.
Pogledaj recimo Stimov forum za ovu igru, kakva je većina komentara tamo, i kakva je većina igračkih reviewa. Valve je pametno odlučio da se odmah prikaže i koliko dugo je autor reviewa igrao igru, tako da ćeš videti detaljne negativne reviewe koje su pisali igrači koji su provodili desetine i desetine sati u igri. Ako nisu ograničili vidljivost svojih naloga možeš da vidiš po ačivmentima koliko daleko su odmakli u igri, možeš da vidiš šta drugo najviše igraju itd (tj da li su "klinci koji samo AC i COD znaju da igraju").

ma daaaaaaaaj, pročitaj ponovo šta sam napisao. poneta je što na stranim forumima i možeš da se probiješ kroz šum i nađeš ponešto korisno o igri a ne samo "đubre", "đubre" i "đubre. kod nas ne možeš :(
evo i ti umesto da daš neki savet samo nastavljaš u negodled.
shvatio sam - ne sviđa vam se. šta ja mislim o tome, to je već moja stvar, ali ima li potrebe da i dalje spemujete temu?

Realno najkorisnij post je ovde ostavio Vlada>>>
Igru jos nisam probao niti cu dok bar ne ispoliraju vecinu bagova. Secam se koliko sam vremena potrosio na frontier da savladam osnovno funkcionisanje u svemiru ,a danas sigurno ne zelim da toliko vremena potrosim i na kraju da se razocaram.
Danas je nekako osnovno da glavna kampnja radi jer se obicno u pocetku kampanje savlada i osnovna mehanika igre. To sto sam pre 20+ godina igrao elite ,frontier i mnoge druge igre kasnije tesko da ce mi pomoci u nekoj novoj igri ako je mehanika radikalno drugacija.
Mislim razvijali su igru toliko vremena mogli su jos da porade na njoj da vecinu problema odstrane, ili im je mozda bila frka da sto pre izbace igru kako bi uzeli deo kolaca pre star citizena i elite dangerosa . Po pitanju ovog drugog naslova sam poprilicno sumnjicav oko njegovog izlazenja buduci da je previse puta najavljivan posle first encountera.
Instaliracu bas da probam kako izgleda upravljanje,trgovina tj opsti utisak igre na mene.

Vrh Dno