Šta je novo?

Space Rangers 2

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Da li se jos neko igra sa tim?

Jako mi se svidja igra, turn based game na fazon Elite + neverovatan mix dosta razlicitih zanrova + odlicna muzika i atmosfera, nisam se tako zaigrao jos od ...

:)

Igram ja,doduse na kasicicu zbog kolokvijuma, presao kec pre nekih godinu dana,odlicna igra...

Uf jee, ja prvi put cujem za nju, moze malo vise opisa? Mrzi me sad da trazim na netu a Elite mi je jedna od najboljih igara sa amige, pa da ne propustim ako je stvarno tako dobra! Jel isto kupovanje brodova i naoruzanja, uz resavanje misija, ili je neki drugi princip?

Eve ti link pa se informiši.
http://int.games.1c.ru/sr2/
Mada koliko ja vidim grafika i nije neka. Ali to nije najvažnije, važan je feeling.

Iz igrice, sa side questa:
"This is the last time I'm explaining this.
In order to fromat a hdd and not lose the data stored, you must have at least 51% of free space.
In this case first you have to transfer all of information onto the side of the disk and format the RIGHT side (don't mix it).
When you see "Disk C format complete 50%" in dialogue win, then quickly transfer all information to the right, and continue forating the left side of the disk.
As a result we are going to get completly formated disk with intact data. Whats so difficult about that."

:D

Space Rangers 2: Rise of the Dominators

Vidim da su ovde popularni X2 i X3 pa me interesuje sta mislite o ovoj Ruskoj igri, pre mesec ili dva bio je opis u SK... Nabavio sam je vec sutradan i tako navukao da to nije normalno. Igra je u osnovi Turn-Based RPG ali i mnogo vise... Ima trgovine bas kao u X-evima, arkadnih delova, RTS borbi na planetama i sto mi je bilo najsladje poprilican broj tekstualnih avantura koje variraju od predsednickih izbora, preko upravljanja planinskim odmaralsitem/skijalistem, diplomatskih poseta pa sve do ucestvovanja na turniru u pravljenju pizza ili ucestvovanja u svemirskim olimpijskim igrama... Takodje, ima mnogo odlicnog humora koji me podseca na stare avanture ipa Simon The Sorcerer, DiskWorld, Sam and Max, Monke Island, etc... Definitivno treba pruziti sansu ovom ostvarenju... Planiram da krenem ponovo igru sa 200% tezine...

BTW: Sto se tice 3 vodja Domiatora:
Jednog sam poslao da se bori sa nekom drugom vrstom u Hiperspace-u, da li je neko uspeo da ga unisti posto sam video da postoji i ta mogucnost, jel neko provalio?
Drugog (Terron) sam preko linka koji sam kupio kod pirata naterao da iskljuci oruzja i unistio... Video sam da moze da se sleti kada se disable-uju stitovi i onda prelazi u RTS jel ga neko uspeo naterati da teraformira planetu?
Onog treceg cini mi se da se zove Blaze sam isto morao da unistim, jel neko uspeo da ga natera da se pridruzi alijansi?

mene smorio RTS deo pa sam je stavio na standby rezimmm

Meni poprilično fale igre novijeg datuma ovog tipa. Igra je odlična, samo je muzika katastrofa.

Pe ne moras ti da igras RTS deo uopste... Igru sam presao a da sam taj RTS igrao samo jedanput ili dva puta... A oba sam mogao da kazem ne i preskocim... Zato na kraju nisam ni ubio Terrona tako sto sam sletao u Main procesor jer je to podrazumevalo RTS koji BTW i nije tako los...

Space Rangers 2 je extra dobra igra. Super retro fazon. Kada sam počeo da je igram, ponovo sam se osetio kao da imam Amigu 500 :D Toliko sam se bio naložio da je igram, da se nisam smirio dok je nisam završio. Grafika je vrh pogotovo što je 2D, atmosfera fantastična... ma svim starijim igračima (oni koji su nekada imali A500) bih preporučio ovo, a pretpostavljam da su ovi mlađi u fazonu - WTF? Kakve su ovo gluposti i gde su ultra mega efekti i 3D grafika koji zahtevaju mašinu od 2000€. ;)

Vlasterx: Jel bi mogao da mi kazes kako si presao igru? Mislim, sta si uradio sa vodjama, hteo bih da odigram jos jedanput da predjem, al` da probam stvari koje sam propustio posto sam skontao da se vodje dominatora mogu unisiti na vise nacina... BTW: koji si patch koristio i odakle si ga skinuo?

Zaboravio sam im imena, ali se sečam da sam prvog, plavog dominatora napucavao u crnoj rupi. Pre nego što je trebalo da ga uništim sam popričao sa njim i u razgovoru je rekao da nije u ratu sa ljudima, ali da želi da ih bolje razume. A trudio se da bolje razume ljude tako što će da ih rastavi i analizira molekul po molekul :d ALI sam ga ubedio da je bolje da pokuša da razume onu Machipalu (ili kako se već zove) iz prvog dela igre i da ode kod nje u drugu galaksiju. Kada je otišao, ostavio mi je uređaj sa kojim mogu da ih pozovem ukoliko naiđem na još čudnog materijala koji treba "analizirati" :) E, pa sa tim uređajem sam uništio i ostala dva bossa - odem kod njih u galaksiju i samo pozovem plave dominatore i dok kad se oni izrokaju, ja upadnem sa mojim prenabudženim brodom i počistim ostatke. Tako sam završio igru :D međutim, čuo sam da postoje još dva kraja za ta druga dva dominatora, ali ja nisam uspeo da ih pronađem. Čuo sam da onaj planetoidni dominator može da se nagovori da postane sunce i tako izgori, ali nisam to uradio. Ako znaš kraj za ovog što nisam spomenuo, javi ;)

Ljudi, jel sama igra "otvorenog" tipa, odnosno, to prelazenje o kome pricate, jel se cela prica gura na to da se srede ti bosovi, ili je to samo dopuna trejdu, budzenju brodova likova itd... ?

To je krajnji cilj koji kada ispuniš, završiš igru, međutim, ti to ne moraš da uradiš, već možeš da se muvaš po galaksiji i radiš šta ti padne na pamet, kao u ELITI.

299,00 dinara u Platou. Igra vredi x1000 na ovu cifru. Kakvo zlo od igre.:)

ja je igram vec skoro 2 meseca i nisam jos uspeo da predjem. Bez money cheata kontam da nikada ni dovde ne bih stigao. Igra je bloody preteska, money sink je ogroman, a misije slabo placene. Dok odradim misiju i pokupim pare, popravka opreme me kosta 30% vishe od onoga sto sam zaradio :wall:

Igra je dobra ali preterase ga malo sa tezinom (ili sam ja nesposoban). Ocu da pocnem prvi deo da igram, sve se nadam da je laksi i da necu morati da koristim cheatove.

Ja sam igrao neku osakacenu verziju gde nije bilo borbi na planetama, a moguce da je i jos nesto nedostajalo.

Znaci sada za smesnu kintu potpuno uzivanje, thanks za info!

Btw, jeste malo lose balansirana, mada sam uspevao nekako da budem u plusu. Jedino nikad nisam uspevao da se snadjem u onim crnim rupama, a bude koji fin upgrade.

Odo da uzmem dok jos ima...

ja je igram vec skoro 2 meseca i nisam jos uspeo da predjem. Bez money cheata kontam da nikada ni dovde ne bih stigao. Igra je bloody preteska, money sink je ogroman, a misije slabo placene. Dok odradim misiju i pokupim pare, popravka opreme me kosta 30% vishe od onoga sto sam zaradio :wall:

Igra je dobra ali preterase ga malo sa tezinom (ili sam ja nesposoban). Ocu da pocnem prvi deo da igram, sve se nadam da je laksi i da necu morati da koristim cheatove.

Taktika je: Hvataš džadu UVEK dok si još slabiji od ostalih. Smrdiš okolo dok se drugi biju i pokupiš loot. Trgovina + misije do iznemoglosti, dok ne počnj jurnjava sa robotima po svemiru i planetama...

Igra rulez, ako je samo 300 dinara ima da je kupim tek tako iako sam je presao vec nekoliko puta :D

Taktika je: Hvataš džadu UVEK dok si još slabiji od ostalih. Smrdiš okolo dok se drugi biju i pokupiš loot. Trgovina + misije do iznemoglosti, dok ne počnj jurnjava sa robotima po svemiru i planetama...

Pa to i radim, ali jurnjava kosta dosta para, a ne donosi pare, tj ne donosi toliko para koliko me kosta opravka opreme, koja je u mom slucaju oko 20.000Cr posle mesec dana (in-game) pa ti vidi :S: sa jeftinijom i slabijom opremom moram da radim ono sto i na pocetku igre - da begam i da se stekam :S:

Poslednja izmena:
presao prvi deo i drugi dva puta, neznam dali sam posle half life-a igrao ista tim zarom, zao mi je sto igra ima kraj, sto se para tice, radite analize trzista na poslovnim stanicama i pratite cene, i mene je u pocetku nerviralo sto moras da bezis os svakoga ali kar se razvijes onda sve krece na bolje, sto se opreme tice imao sam neki modul koji popravalja pet procenata opreme za jedan dan, prilicno sam ga rano dobio u igri pa mi je to mnogo pomoglo, inace na pocetku mnogo pomazu i krediti, nemojte se ustrucavati, questovi su mi genijalni, jedan u kome ronis podmornicom u zamisljenom kordinatnom sistemu sam resavao danima, ma remek delo od igre...

Ah da... Questovi... Ili takmicenje u pravljenju pica, ili onaj gde si kamiondzija, ili onaj gde treba da ubijes... Ma loodilo od igre.

Smor je jedino sto nakon Space Rangersa 2 nije nista slicno izaslo :(

Ova igra je dosta teška i za mene je pravo uživanje bilo da se igra samo na easy nivou. Tada nema toliko nerviranja i napinjanja, a igra je opet dosta zahtevna za igranje. Kao npr. sve ostale igre na nekom srednjem nivou.

najzalije mi sto se tim koji je pravio rendzere raspao, tesko da ce se neko drugi odvaziti na takav potez..

kvestovi su stvarno ludilo, ima toliko originalnih fazona da to nije normalno, ma igra je toliko kompletna kao malo koja danas, zaista trijumf kreativnosti i strpljenja..

Stigao danas original, odo da uzivam :)

Za 300dindzi stize i uputstvo na nasem jeziku, a jel treba da pisem da mi je ovo prvi or... Ups, cega se pametan... :D

najzalije mi sto se tim koji je pravio rendzere raspao, tesko da ce se neko drugi odvaziti na takav potez..

kvestovi su stvarno ludilo, ima toliko originalnih fazona da to nije normalno, ma igra je toliko kompletna kao malo koja danas, zaista trijumf kreativnosti i strpljenja..

I jos replay value koliko hoces! Ja se ne secam u zadnjih nekoliko godina da sam neku igru toliko puta obrnuo... Evo, kad ovaj topic postade aktuelan, uzeo sam opet da je igram...

ima ih u marketima u ns (rodic i merkator) moram i ja da kupim jedan...

Jesam ja lood, ili su one borbe robotima na zemlji malo teze nego sto bi trebalo? :mad:

Ne znam da li su mape random, ali na drugoj mapi crveni zauzme plavom bazu od roku od par minuta, i ja mogu samo da se slikam... :D

Nazad
Vrh Dno