Šta je novo?

Space Interceptor: Project Freedom

S-man

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
Matična ploča
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM
32 GB DDR4 G.Skill
GPU
Sapphire 7800 XT Nitro +
Storage
512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 2 TB Samsung Evo 870
Zvuk
Mercury 2.1, HyperX Cloud II
PSU
FSP HydroG Pro 1000W
Kućište
MS Black Widow
Monitor
Dell G2724D, AOC 24G2
Miš & tastatura
Lamzu Thorn, Dark Project Novus, Redragon Kumara, Aqirys Mira
Ostale periferije
xbox gamepad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Video sam opis igre na jednoj tv stanici pre nekoliko dana i igra bas dobro deluje po ono sto sam video u opisu od 5 minuta. Znaci napucavanje u svemiru, pa onda se spusti na planetu pa tamo opet napucavanje. Cak su rekli da je grafika za cistu desetku, a zamerke sto nema radar, i ne moze da lockuje. Igra je dosta ranije izasla, jesen 2004, tako negde, a oni tek sada dali opis. E sad kakvi su vasi utisci o Space Interceptor: Project Freedom? Vredi li nabaviti?

Igrao sam je malo, i prestao sam zbog losih kontrola, barem za mene.
Sve je nekako prebrzo za mene(kotrola misem)...

Ja predjoh igru...
Grafika je stvarno odlicna i meni su kontrole ok.Jedino sto je jako kratka, misije se brzo prelaze, a i prica mi nije bas neka (istina, nisam bas nesto ni pokusavao da se uzivim u nju)..Ocekivao sam malo vise "filmskih" scena i zapleta kao u Freespace-u 2 ili Freelanceru(ex kad bi napravili nesto slicno).Sve se svodi na par sekvenci animacije, dobijes zadatak i rokaj (doduse, to je i svrha svemirskih pucacina :) ).Mada, meni je bilo zanimljivo, sto zbog dobre grafike, sto zbog nedostatka svemirskih pucacina, sto zbog toga sto sam dugo cekao da je nabavim (u odnosu na opis u svetu kompjutera)...

Svidelo mi se i to sto se napucavas i rokas neprijatelja i na zemlji.Ne znam zasto, verovatno zbog reklamnih wallpapera, ali sam ocekivao da ce igrac moci da udje i u poneki mech, ali nista od toga...E da, dobro je sto nakon svake misije mozes da upgradujes svoju letelicu, mada bi bilo dobro da su napravili i da mozes da je zamenis nekom drugom, posto moze da ti dosadi.

Najvise su mi se svideli projektili vazduh-zemlja, kad ga ispalis na neku jedinicu na zemlji, pa vidis ga kako leti u daljini i cekas da opali..ali su projektile vazduh-vazduh mogli malo bolje da odrade..

Sve u svemu, menije dosta dobra zabava

Btw, mozete li da predlozite nesto slicno gore navedenim igrama? Vapim za dobrim svemirskim simulacijama :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno