Šta je novo?

SP2 i Firewall

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Mozda je bilo reci o ovome ali ja nisam nasao. Naime, zanima me kako da iskljucim dosadnu ikonicu u system tray-u koja me stalno "obavestava" o firewall-u? Mislim na firewall koji ide uz SP2. Iskljucio sam ga ali i dalje stoji crvena dosadna ikonica 🙂

Oces skroz da iskljucis Security Center? Idi u Control panel -> administrative tools -> services -> security center -> disable. Ili, imas u njemu kad ga otvoris sa leve strane "change the way security center alerts me", pa vidi sta ti vise odgovara 🙂

Poslednja izmena:
Pa ja kontam da ako iskljucis ceo security centar, da te ne obavestava ni o apdejtovima, ni o starosti baze virusa ni o firewall-u.
A ako iskljucis na "change the way..." onda ti je iskljuceno samo za firewall, ne i za antivirus... Bla, bla, bla...

chivitli je napisao(la):
Oces skroz da iskljucis Security Center? Idi u Control panel -> administrative tools -> services -> security center -> disable. Ili, imas u njemu kad ga otvoris sa leve strane "change the way security center alerts me", pa vidi sta ti vise odgovara 🙂

Hvala, ovo drugo mi je bilo potrebno 🙂

Mozes i da klikom na Change the way how Security Center Alerts me u prozoru koji se dobija posto se klikne na dosadnu ikonicu u trayu da promenis o cemu da te smara.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno