Šta je novo?

Kućna multimedija Soundbar sa satelitima i subwoofer-om

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Achilles82

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2005
Poena
350
Pokušavam da nadjem neki soldian soundbar, može i do 1200E . Ono što tražim je da, ili da se dibija već sa satelitima i subwoofer-om (kao recimo JLC bar 9.1 ili 5.1, Samsung hw q950t ili hw q950A itd...), ili da može da se kupi soundbar, pa naknadno da se kupe sateliti i čak i subwoofer.

Treba da podržava dolby atmos, i da ima EARC HDMI izlat. Dakle ne samo ARC, već E-arc.

Problem je što sve ove koje sam naveo JLC i samsung, nema nigde da se kupe. Nema čak ni preko kupujem prodajem. Imaju samo jeftinij soundbarovi, oko 500e, bez satelita, bez E-arc hdmi itd...

I da li mogu da kupim neki soundbar od recimo JBL, i stavim recimo yamaha satelite.

dolby atmos da podržava ne može pa da uzmeš još dva komada pride.

da dekodira format- to da. ali da pusti dolby atmos, as God intented, jok da može.
za to će ti trebati podržani AVR i 7.1 set zvučnika, od kojih su dva "up-firing" ili plafonska.

od svih soundbarova meni poznatih, mogu da ti preporućim (uoči slovo ć, njega koristim samo kad sam prenaglašeno, odvratno fin)
samo Yamaha yas-207

dovoljno dobar zvuk ( za abominaciju zvanu soundbar )
i dovoljno niska cena, da ti posle ne bude žao što ti je kupovina soundbara uopšte pala na pamet.

Pokušavam da nadjem neki soldian soundbar, može i do 1200E . Ono što tražim je da, ili da se dibija već sa satelitima i subwoofer-om (kao recimo JLC bar 9.1 ili 5.1, Samsung hw q950t ili hw q950A itd...), ili da može da se kupi soundbar, pa naknadno da se kupe sateliti i čak i subwoofer.

Treba da podržava dolby atmos, i da ima EARC HDMI izlat. Dakle ne samo ARC, već E-arc.

Problem je što sve ove koje sam naveo JLC i samsung, nema nigde da se kupe. Nema čak ni preko kupujem prodajem. Imaju samo jeftinij soundbarovi, oko 500e, bez satelita, bez E-arc hdmi itd...

I da li mogu da kupim neki soundbar od recimo JBL, i stavim recimo yamaha satelite.
A kako bi inace povezao te dodatne satelite?

Vrh Dno