Šta je novo?

Soundaround System 5.1 od dvd plejera na komp

naxen

Cenjen
Učlanjen(a)
16.06.2009
Poena
151
Povezao sam komp sa TV-om preko hdmi kabla.
Kada sam kupovao tv uzeo sam i samsungov dvd plejer sa saraundom 5.1, mene sad zanima da li je moguce da zvucnike sa dvd plejera nakacim na komp i pustam zuk nekog hd filma.

I ako je to moguce kao bi to moglo da se izvede?

Kupio sam auto da li mogu da vozim reli sa njime?
Da, ali.....
Koje modele imas?

Tesko posto su verovatno u pitanju pasivni zvucnici pa ce da se cuju vrlo slabo (gotovo nikako).

Ako taj model ima optical in a ploca optical out onda je moguce ali nije rekao modele.

Kao sto rekoh, digital tj optical out iz kompa na digital tj optical in na Samsungu, podesi kako treba i toliko.

Poslednja izmena:
Kao sto rekoh, digital tj optical out iz kompa na digital tj optical in na Samsungu, podesi kako treba i toliko.

Hvala

Samo jos jedno pitanje,ja imam integrisanu zvucnu kartu na maticnoj
gigabyte P35-DS3P dali je to moguce da se izvede preko toga ili moram da kupujem neku bolju zvucnu kartu.I ako moze u kratkim crtama da se objasni podesavanje.

Evo bacio sam pogled na taj model, on uopste nema Coaxial In, a kamoli Optical In, sve je OUT.
A zvucnici su pasivni, jer Samsung ima integrisano pojacalo inside. Isti se kace svaki na svoj port na DVD plejeru. Tako da nista od kacenja zvucnika na PC.

Poslednja izmena:
Evo bacio sam pogled na taj model, on uopste nema Coaxial In, a kamoli Optical In, sve je OUT.
A zvucnici su pasivni, jer Samsung ima integrisano pojacalo inside. Isti se kace svaki na svoj port na DVD plejeru. Tako da nista od kacenja zvucnika na PC.

Kako zar ovo nebi trebalo da je taj prikljucak

HT-TX35 ima 1 HDMI out, 1 Component out, 1 SCART out, 1 VIDEO out, L&R audio in, 1 optical in, FM COAXIAL in.
Pa nece on da povezuje zvucnike direktno na PC nego da izvede zvuk preko oprical out na Samsung pa da onda ovaj sam regulise zvuk.

Poslednja izmena:
Ok to smo resili.
Druga stvar,kako ja da izvucem iz kompa optical out.

Imas na zadnjem panelu ploce optical out, kupi opticki kabl i povezi.

Poslednja izmena:
Ma znam da nece da povezuje zvucnike direktno, a kako kada su pasivni. :wave: Nego sam tada gledao manual za to cudo, a izgleda da je bio manual za neki drugi plejer, a pisalo za HT-TX35 na downloadu :sceptic: I na njemu je pisalo da je Optical Out. E taj danasnji internet. :d
Evo sad sam nasao na samsungovom sajtu taj model i moze na optical. I kao sto ti rekose iznad, imas optical out na toj ploci. Samo kupi opticki kabl.

Poslednja izmena:
Ok ali sa kojim cincevima da uzmeme, posto sam gledao na netu ima vise vrsta a ove prikljucke prvi put vidi,pa me interesuje sta da kazem u radnj kad uzimam opticki kabl.

Nazad
Vrh Dno