Šta je novo?

Sound Blaster Live! 5.1

Imam pitanje, dobih, sound blaster sb 0220 , da li je bolja od ove integruse koju trenutno koristim na ploci iz potpisa?

Mnogo je bolja od bilo koje integruše.

Eh to mnogo... jeste dobra za win7 posto onboard imaju solidno osakacena resenja, dok je generalno malo bolja, sve zavisi na kojoj opremi se slusa. :)

To si u pravu. Ako se sluša na najjeftinijim slušalicama uz koje gratis ide mikrofon onda gotovo da ne mogu da se primete razlike u zvuku... Mada na integrušama ponekad možeš da čuješ rad hard diska dok na SB0220 to nema šanse. Uostalom, dovoljno je da se pogleda hardver (i kvalitet i količina) koji je upotrebljen za zvuk i sve je jasno unapred.

Čujem ja bez problema rad ata hard diska na mojoj sb0100 ali samo ako je u biosu na udma 133, kad je na udma 100 onda je sve ok ;). Mada mislim da je to do via čipseta, ali moguće da ima te pojave i na drugima.

Slusa se na altecima iz potpisa..
e sad carobno mutavo pitanje..ima li ideju iko, kolko okvirno struje trose ove zvucne..?
ja sam kapiro 2-3 W al greje se karta..
pozz :)

Ma stavi zvaniče creative drajvere i gotovo. Ti kx su mnogo bagoviti. Meni nikad nisu proradili kako treba a par puta sam pokušavao. Uz to je izgled interfejsa nikad gori :D.

Ma stavi zvaniče creative drajvere i gotovo. Ti kx su mnogo bagoviti. Meni nikad nisu proradili kako treba a par puta sam pokušavao. Uz to je izgled interfejsa nikad gori :D.

Daj link zivota ti, ja se ubi trazeci :S:

Ne vredi, BSOD kad pokusam driver da instaliram...

Mozda lepo rade na XP3 ali ja imam win7 64.

Aha, stara je tema, ja ni ne videh da se radi o win7. Onda znači uobičajen problem, ali znam da je dosta ljudi uspelo da namesti pa potraži po forumu da li zavisi od verzije kartice ili šta... Si probao ono što je Superstarr kačio u ovoj temi? Reče da mu je radilo na svim verzijama.

http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/SB-Live-series-Support-Pack-2-0-04-30-2010/td-p/556016
I mozda najbitnija stvar da odmah prvo pise ali izgleda niko ne praktikuje da "vidi".

WARNING: The included driver supports up to 2Gb of RAM on Windows 7 / Vista

Applies to both 32-bit and 64-bit editions of Windows 7 / Vista.

In case more memory is installed, you will experience sound issues and your system will crash randomly.

32-bit and 64-bit editions of Windows XP are not affected.

Izvadi jedan modula pa probaj onda da instaliras.

Čini mi se da ima i patch za taj problem (pročitao negde :) ), samo nemam W7 pa nisam "u toku"... :)

Nazad
Vrh Dno