Šta je novo?

Sound Blaster® Audigy® 4

Br@n@c

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2006
Poena
319
Planiram da kupim polovan Sound Blaster® Audigy® 4 bulk za 50e.Da li je cena polovne normalna(dal se isplati) i neka neko kaze utiske o pomenutoj zvucnoj kartici kartici.

Prilozi

• audigu 4.jpg
    audigu 4.jpg
    88.1 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Kartica je inače odlična, ali moraju da ide i dobri zvučnici. Kod mene kombinacija Creative Audigy 4 Pro u bulk izdanju (samo driveri) + Altec Lansing MX5051 gruva samo tako.

Poslednja izmena od urednika:
Zvucne sa FM prijemom ja mislim da nepostoje...al kao sto je covek rekao...postoje TV kartice sa FM prijemom...al ne znam koliko je to preporucljivo...ja sam imao TV sa radiom...al radio je uvek bio nekako krs...ne znam to da objasnim...al ono...krs linja koja ima analogni radio u sebi...hvata 100 X bolje stanice...i ima cistinu...ne znam...a ovde nikad nije toliko cist zvuk...

Inace imam Audigy 4...i prezadovoljan sam sa karticom...uz njega imam Altec Lansing MX5021...i stvarno zvuci extra...svaka preporuka !

Je'l ima neka zvucna sa FM prijemnikom a da nije bruka skupa??

creative vibra :) mislim da se tako zvala, pa jos ako imas isa slot eto ti radosti :) :)
Inace, i ja mislim da se danas te kombinacije ne proizvode, ako ti treba radio kupi neki usb radio stick sa pristojnim softwareom i bices zadovoljan.
pozdrav

Zvucne sa FM prijemom ja mislim da nepostoje...al kao sto je covek rekao...postoje TV kartice sa FM prijemom...al ne znam koliko je to preporucljivo...ja sam imao TV sa radiom...al radio je uvek bio nekako krs...ne znam to da objasnim...al ono...krs linja koja ima analogni radio u sebi...hvata 100 X bolje stanice...i ima cistinu...ne znam...a ovde nikad nije toliko cist zvuk...
Karte sa ATi Theater 550 Pro cipom... sjajna slika na TV-u, odlican zvuk sa radija.

Nazad
Vrh Dno