Šta je novo?

Sound bar LG pomoc

galebsjuga

Cenjen
Učlanjen(a)
19.12.2019
Poena
135
Imam LG sound bar SK5, spojen optickim kablom sa Philips TV 4007 model iz 2012, ali nece da radi, ne znam sta na TV treba da podesim pa da bi radilo...spojen HDMI kablom sa Grundig TV radio normalno, ali Grundig nije imao opticki izlaz, gde grijesim ? hvala

Ja sam imao slican problem sa starijim tv Sony.Pokusaj da odes u meni tv za podesavanje zvuka.Izaberi "zvucnici" i u tom meniju aktiviraj opciju za eksterne zvucnike{ili vec kako se zovu}.Utisaj tv zvucnike.Na daljinskom od sound bara aktiviraj "optical".

Ja sam imao slican problem sa starijim tv Sony.Pokusaj da odes u meni tv za podesavanje zvuka.Izaberi "zvucnici" i u tom meniju aktiviraj opciju za eksterne zvucnike{ili vec kako se zovu}.Utisaj tv zvucnike.Na daljinskom od sound bara aktiviraj "optical".
ma drndao sam po tv, uopste ne nalazim opciju eksterni zvucnici ????tj nasao sam ali samo nudi HDMI i ono nesto starinsko sa 2 ulaza...nema optical

Poslednja izmena:
prepozna sound bar optical, lampica siva gori na njemu...ali nikako TV da prebacim na eksterne zvucnike, nemoguce da nema ta opcija ? tv jeste iz 2012. ali je LED TV Philips 4007, odlicna makina i dan danas

Posalji upit podrsci Philips.Navedi sve sto si napisao i naravno pitaj cemu sluzi opticki konektor?Trebalo bi da ti odgovore i navedu na podesavanje.

Pozdrav, nadam se da neko moze pomoci.
Imam TV LG 55" zvuk je loš i nedovoljno jak.
Tražim nešto da dobijem bolji i jači zvuk za filmove i muziku.
Moze preporuka soundbar, mini linija ili
nesto trece?

Pa trazim samo bolji i jaci zvuk za filmove i muziku, nisam toliko zahtjevna.
Hvala

Vrh Dno