Šta je novo?

Soulseek

Sanja

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2004
Poena
301
Imam 64kbps kablovski internet i skinula sam soulseek 152 instalirala i sve ostalo...Problem nastaje kad probam da se nakacim svaki put mi ispise sledece:
Could not find server.If your internet connection is up,the server might be temp. down please try again later.

Isla sam na sajt i tamo pise da je server dignut i da radi a meni i dalje nece da se nakaci.........
Ovo traje vec 20 dana i ne znam sta da radim

Unapred zahvalna Sanja

pretpostavljam da imas sbb cable, posto evo i ja sam sad probao i meni nece..sigurno da ovaj sbb firewall nesto zeza..ako provalim kako da se zaobidje to,javljam

Imao sam isti problem (Radijus vektor ili Kabl 1 mi je provajder) do pre mesec dana..Sada su uveli privatne IP adrese i sve lepo sljaka...Ranije kada sam ih zvao da mi rese ovaj problem rekli su da P2P se ubraja u ne dozvoljene aktivnosti na netu, a da oni ugovorom obezbedjuju MAIL/WWW/FTP.

Za mesec dana sam skinuo 1o giga i vec su me zvali na imformativni razgovor!?!

Kakav bre informativni razgovor?!
Pa valjda mozes da skidas koliko hoces ako ti to ulazi u pretplatu?

skilled warrior je napisao(la):
Za mesec dana sam skinuo 1o giga i vec su me zvali na imformativni razgovor!?!

Zvali te na informativni razgovor?!?! :wall: Pa šta su mislili - da ćeš da uzmeš flat i da samo proveravaš mail? Jel to ono beše onaj provajder koji ne dozvoljava download od 07:00 do 17:00?

To sam i ja mislio..ali kao moj 24 h DL im zagusuje saobracaj i ponudili su mi skuplju (poslovnu tarifu) s prioritetnim DL-om ili da mi "seckaju" protok u toku dana, pa smo se na kraju dogovorili samo da skidam nocu a da mi ne usporavju protok.
Tako da je to moje iskustvo s "flat" rate-om u Srbiji :(

e do moga.... Radijusa

ma ne mogu da verujem da su te zvali na informativni razgovor.
... a mene ako se sete za dan bezbednosti, sete se ... (Ilija Cvorovic).

ja stanujem u 63. bloku i Radijus mi je kablovski provajder. prvenstveno bih hteo da koristim net radi mp3 downloada... nista preterano... mozda 1CD mesecno i malo quake3 ili doom3 po stranim serverima. e sada mi kazite da li flat64 omogucuje udobno koriscenje pomenutih "servisa".... :guitar:

massive je napisao(la):
ma ne mogu da verujem da su te zvali na informativni razgovor.
... a mene ako se sete za dan bezbednosti, sete se ... (Ilija Cvorovic).

ja stanujem u 63. bloku i Radijus mi je kablovski provajder. prvenstveno bih hteo da koristim net radi mp3 downloada... nista preterano... mozda 1CD mesecno i malo quake3 ili doom3 po stranim serverima. e sada mi kazite da li flat64 omogucuje udobno koriscenje pomenutih "servisa".... :guitar:

DA

Nazad
Vrh Dno