Šta je novo?

soskanal-budale

Venom

Čuven
Učlanjen(a)
02.03.2002
Poena
619
juche gledam vesti sos kanala [nemojte mi reci -ko ti je kriv :)] i prva vest ide otprilike ovako

sajt soskanala,po najnovijim statistikama,dospeo je na osamdest-i-neko mesto najposecenijih sajtova na svetu ...blah blah...ali nazalost velikim svetskim provajderima ne odgovara da jedan spski sajt bude u prvih 100,pa su nas blokirali i nashem sajtu vishe soskanal.com vishe se ne moze pristupiti...blah blah...na svu srecu najnovije vesti josh uvek mozete naci na www.soskanal.net

srbija...

SOS kanal ima daleko najgore voditelje... u toj kategoriji bi usli medju prvih 10 na svetu.
Nego B92 se hvali sa novim rekordom:"od cetvrtka ujutru, do petka u podne, Sportski sajt B92 imao je skoro 100.000 poseta, a u kriznim trenucima, vise od 500 ljudi bilo je istovremeno nakaceno!
To je apsolutni rekord u posetama naseg (i ne samo naseg) sajta!"

Meni licno se veoma dopada dizajn celog B92 sajta - ljudi stvarno rade svetski.

B92 rulz...ko razume shvatio je :) [verovanto niko,ne razbijajte glavu]

ne,shta reci o stanici,koja ima usporeni snimak posle 8 godina postojanja,a kao shatro sportski program

srbija...bolje recheno estrada

Amon_Ra je napisao(la):
SOS kanal ima daleko najgore voditelje... u toj kategoriji bi usli medju prvih 10 na svetu.

Da znaš. Ima tamo par ljudi koji OK rade, ali džabe iim kad su okružen bolidima tipa Topalović i Lokner, a šef ti je Dragiša.

Nego B92 se hvali sa novim rekordom:"od cetvrtka ujutru, do petka u podne, Sportski sajt B92 imao je skoro 100.000 poseta, a u kriznim trenucima, vise od 500 ljudi bilo je istovremeno nakaceno!
To je apsolutni rekord u posetama naseg (i ne samo naseg) sajta!"

Kada na sajtu gorepomenutog čemera od televizije kliknete na link Vesti, prebacuje upravo na B92.:D

nemoj loknera,lik je legenda...on mi je bio zabava ce drugi razred srednje...kao i onaj lik shto komentarishe ultimate fight :)

nego zanima me kako ih nije blam takve stvari da prichaju?

Onaj bradonja, voditelj sa sos-a (zaboravio sam mu ime) je ubedjivo najgori voditelj.Sto on zna da iznervira to ne zna niko, sa onim njegovim komentarima i proseravaljima boom ,KATASTROFA.
Mozda je od njega gori onaj ludi Korac .Kako je ocajno prenosio utakmice sa fina cupa, mislim..... FX

Pazi kad taj kanal nisam ni memorisao na TV-u.

merlin je napisao(la):
Pazi kad taj kanal nisam ni memorisao na TV-u.

Ni ja ne gledam taj program, bas me nervira, ali najvise me nervira ona animacija koja je zesce jadna.

Ovo se pretvorilo u težak offtopic, mada je od samog početka poenta thread-a bila sumnjiva. Pošto stvarno ne vidim svrhu ovome zatvaram thread bez upozorenja.

Molim vas držite se tema, tj hw-a, sw-a, interneta i računarskih tehnologija uopšte.

Nazad
Vrh Dno