Šta je novo?

Sos Gf4 440

crullick

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2002
Poena
619
GA
XP 1800+
Eagle GF4 MMX 440

pri malo zahtevnijim igrama (Hitman2, NFS2, etc) komp se resetuje iz cista mira...

upomoc!!!

Probaj drugu graficku pa javi sta je bilo...
Koju imas memoriju, plocu, napajanje...

info + hvala

Broz je napisao(la):
Probaj drugu graficku pa javi sta je bilo...
Koju imas memoriju, plocu, napajanje...

256 DDR
GA 7-DXE F4
Athlon XP 1800+
Maxtor 40 Gb
Samsung 753s
napajanje?
i doticnu gk

hvala na interesovanju

P.S. Probao sam sa nekim Riva Tunerom, refresh-rate-fixerom i razno-raznim drajverima, bez uspeha. Sada sam nazad na originalnom drajveru (izbacuje me u desktop) i najcudnije je sto neke igre podnosi - NBA03, Silent Hill 2!?!?

uh...
ajmo ovako...

1 podesavanje parametara u biosu na konzervativne vrednosti tj da ne bude top performance ili sta vec.
2 format hard diska, cista instalacija os, via 4in1 v4.43, directx8.1, novi detonatori (ne znam koji su najbolji, to nek kazu oni koji imaju nvidia graficke)
3 3dmark2001se, pa testiraj.

4 vazno>kakav cooler na athlonu imas?
>koje je napajanje (otvoris pa pogledas sta pise na nalepnici)?

apdejt

jaksa je napisao(la):
uh...
ajmo ovako...

1 podesavanje parametara u biosu na konzervativne vrednosti tj da ne bude top performance ili sta vec.
2 format hard diska, cista instalacija os, via 4in1 v4.43, directx8.1, novi detonatori (ne znam koji su najbolji, to nek kazu oni koji imaju nvidia graficke)
3 3dmark2001se, pa testiraj.

4 vazno>kakav cooler na athlonu imas?
>koje je napajanje (otvoris pa pogledas sta pise na nalepnici)?

danas sam otkrio da mi temp skace na 66-69, mada cujem cooler da sljaka, a i pise da je na 3091rpm!!!
sta preporucujete od coolera + da li treba da obratim paznju na nesto ako budem menjao - SPIRE?!?

hvala, hvala, hvala

uvalili ti no-name cooler uz konfiguraciju....:hump:

mozes da izaberes neki od cooler master ili speeze ili spire ili thermaltake modela ...

imas na www.benchmark.co.yu uporedni test coolera III, pa citaj (ajd, evo linka, da se ne mucis: http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=1245)

postuj ponovo ovde kada odlucis sta bi ti da kupis, saveta radi

jaksa je napisao(la):
uvalili ti no-name cooler uz konfiguraciju....:hump:

mozes da izaberes neki od cooler master ili speeze ili spire ili thermaltake modela ...

imas na www.benchmark.co.yu uporedni test coolera III, pa citaj (ajd, evo linka, da se ne mucis: http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=1245)

postuj ponovo ovde kada odlucis sta bi ti da kupis, saveta radi

Spire FridgeRock?
Da li mislis da je zbog toga iskakao? Cuo sam da dosta ploca prijavljuje preuvelicanu temp?

Jaksa rules!

crullick je napisao(la):
Spire FridgeRock?
Da li mislis da je zbog toga iskakao? Cuo sam da dosta ploca prijavljuje preuvelicanu temp?

Jaksa rules!

sta, imas fridga ili bi da ga kupis?
da, mislim da je zbog coolera
ako imas fridge rocka, on je sasvim ok, i verovatno nesto nije namontirano kako treba
ako bi da ga kupis on je 13-15€, al mislim da ga nema nigde, uzmi thermaltake volcano 9, vise od njega ti ne treba. coolermaster modele ne poznajem dobro, kazu da nisu losi.

jaksa je napisao(la):
sta, imas fridga ili bi da ga kupis?

...bi da kupim, mada i ovaj postojeci lici na njega pa me zanima sta se radi ako on to i jeste + sljaka (trenutno na poslu, pa ne mogu da tvrdim)?! u svakom slucaju - gde da paznem?

nemam reci hvale!

za spire fridge rocka ces da sam trazis, gde ima, ja sam mog prodao brzom za 800 dinara (uzeo sam tt volcano 7+)
evo ti link sa cenom za tt volcano 9:
http://www.pccentar.com/pccentar/cenovnik.htm

pregledaj i male oglase na forumu

edit: pogledaj koje napajanje imas, i koji cooler

thnx

jaksa je napisao(la):
za spire fridge rocka ces da sam trazis, gde ima, ja sam mog prodao brzom za 800 dinara (uzeo sam tt volcano 7+)
evo ti link sa cenom za tt volcano 9:
http://www.pccentar.com/pccentar/cenovnik.htm

pregledaj i male oglase na forumu

edit: pogledaj koje napajanje imas, i koji cooler

gazda jaxa - fala na pomoci;

juce sam prvi put imao vremena da se malo posvetim "stvari" & provalio da je samo do j... coolera (probao razno razne varijante i sve ukazuje jednom laiku da je master bio u pravu);

jos nisan pazario nista - drzim ga otvorenog i AcaAthlon se drzi na 50-55;

hvala jos jednom...

pzdrv
nmnj

cheers

ps. pazari cooler, obavezno

Nazad
Vrh Dno