Šta je novo?

Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Po kom pravil Nokia 3310 sortira poruke u Inbox-u. Meni se cini da nema nikakvih pravila (ni po datumu, ni po prvom slovu poruke ni po duzini...)
I zasto na nekim Nokiama 3310 moze da u Inbox stane samo 8 poruka, a negde i oko 30.

AstroduLe je napisao(la):
Po kom pravil Nokia 3310 sortira poruke u Inbox-u. Meni se cini da nema nikakvih pravila (ni po datumu, ni po prvom slovu poruke ni po duzini...)
I zasto na nekim Nokiama 3310 moze da u Inbox stane samo 8 poruka, a negde i oko 30.

Koliko ja znam, poruke se sortiraju po redosledu dobijanja, znaci poslednja poruka je na vrhu...

Takodje koliko znam, u Nokiu 3310 moze da ti stane max. 12 poruka. Znaci ako imas u Outboxu 5 poruka, u Inbox moze samo 7...

Zato mi se svidja 8310: natrpao sam sigurno 200 poruka i moze jos :D ctp;

Poruke se sortiraju kao sto outlaw rece: kako koja stigne potiskuje stare na dole tako da ako imas 3 neprocitane prvo gledas onu koja je najniza neproictana na spisku.

Broj poruka koje mogu u 3310 da stanu zavisi od kartice i iznosi 10, 13 ili 30. Ako pogledas imenik videces da ljudima koji imaju po 20+ poruka broj moba obicno pocinje sa 0642

Re: Re: Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

outlaw je napisao(la):
Zato mi se svidja 8310: natrpao sam sigurno 200 poruka i moze jos :D ctp;

Kako mi je ovo promaklo? Pa maximum je 150SMS i 50 picture messages :)
Inac kada predjes 30, a ne daj Boze 60-70 inbox se otvara citsavu vecnost....

PJ je napisao(la):
Poruke se sortiraju kao sto outlaw rece: kako koja stigne potiskuje stare na dole tako da ako imas 3 neprocitane prvo gledas onu koja je najniza neproictana na spisku.
Znam za novopristigle. Mene zanima kako se sortiraju one poruke koje mi vec stoje u Inbox-u?

Hvala za razresenje dileme oko broja poruka!

Re: Re: Re: Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

PJ je napisao(la):
Kako mi je ovo promaklo? Pa maximum je 150SMS i 50 picture messages :)
Inac kada predjes 30, a ne daj Boze 60-70 inbox se otvara citsavu vecnost....

Znam, cekao sam jednom barem 10-ak sekundi, zato sam napravio svoje foldere, pa razvrstao poruke... type;

Re: Re: Re: Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

ZoNi je napisao(la):
vauuu... a sta ce ti toliko poruka? ja kod mene u proseku imam 2-3...
(uzgred: 8310 kosta malo(!) vise nego 3310)

To ti je ona fora: plati pa se klati :hump:

E, uzasno su pale cene, 8310 moze da se nadje i po 250-260 ajvara...

Re: Re: Re: Re: Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

outlaw je napisao(la):
Znam, cekao sam jednom barem 10-ak sekundi, zato sam napravio svoje foldere, pa razvrstao poruke... type;

Probaj da pobrises foldere, pa da vidis sta je brzina :) Momentalno otvaranje :)
Dobro, doduse, to verovatno ima veza sa tim sto je morija puna/prazna...

Re: Re: Re: Re: Sortiranje poruka na Nokia-i 3310

outlaw je napisao(la):
To ti je ona fora: plati pa se klati :hump:

E, uzasno su pale cene, 8310 moze da se nadje i po 250-260 ajvara...

Da si ti ziv i zdram moze to i jeftinije :D
A za tu (chak i manju) kintu moze i 6510 koji je po meni dosta lepshi , bolji...Aj da ne preterujem :D

Nazad
Vrh Dno