AstroduLe je napisao(la):Po kom pravil Nokia 3310 sortira poruke u Inbox-u. Meni se cini da nema nikakvih pravila (ni po datumu, ni po prvom slovu poruke ni po duzini...)
I zasto na nekim Nokiama 3310 moze da u Inbox stane samo 8 poruka, a negde i oko 30.
vauuu... a sta ce ti toliko poruka? ja kod mene u proseku imam 2-3...outlaw je napisao(la):Zato mi se svidja 8310: natrpao sam sigurno 200 poruka i moze josctp;
outlaw je napisao(la):Zato mi se svidja 8310: natrpao sam sigurno 200 poruka i moze josctp;
Znam za novopristigle. Mene zanima kako se sortiraju one poruke koje mi vec stoje u Inbox-u?PJ je napisao(la):Poruke se sortiraju kao sto outlaw rece: kako koja stigne potiskuje stare na dole tako da ako imas 3 neprocitane prvo gledas onu koja je najniza neproictana na spisku.
PJ je napisao(la):Kako mi je ovo promaklo? Pa maximum je 150SMS i 50 picture messages
Inac kada predjes 30, a ne daj Boze 60-70 inbox se otvara citsavu vecnost....
ZoNi je napisao(la):vauuu... a sta ce ti toliko poruka? ja kod mene u proseku imam 2-3...
(uzgred: 8310 kosta malo(!) vise nego 3310)
outlaw je napisao(la):Znam, cekao sam jednom barem 10-ak sekundi, zato sam napravio svoje foldere, pa razvrstao poruke... type;
outlaw je napisao(la):To ti je ona fora: plati pa se klati :hump:
E, uzasno su pale cene, 8310 moze da se nadje i po 250-260 ajvara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari