V525 je vec po malo zastareo telefon. U odnosu na K500 ima bolji ekran 220*176 naspram 128*160 i nesto bolju kameru kao i Bluetooth. Ipak k500 snima i reprodukuje video, ima 12mb memorije naspram 5mb kod v525, ima IR... Stvarno dosta tezak izbor. Imao sam v525 i znam da je to dobar telefon ako izuzmemo pomalo konfuzan motorolin menu. Mane su mu malo memorije i uzasno spora BT veza(primer: 15min je potrebno da se jedna mp3 pesma prebaci sa PC-a na telefon(k700 2-3min)), nemogucnost snimanja videa i to sto je imenik po principu jedno ime jedan broj. Sa druge strane, ja sam ubedio drugaricu da uzme k500 pa imam prilike da se igram sa njim. Neku specijalnu manu mu nisam nasao. Telefon je brzi u radu i od k700. Pomalo smeta ono narandzasto osvetljenje tastature ali to je opet stvar ukusa. Eh, da zaboravio sam. U radnji smo probali nekoliko k500 i svakom je skripala plastika poklopca baterije kod kamere. Da li je to na svima tako ili ne, ne znam ali se to da resiti parcetom papira. Sve u svemu, tezak izbor ali ja bih ipak izabrao k500....