Šta je novo?

Sony Z7

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Kakav je ovo telefon i koliko sada otprilike kosta.
Nov.
Jel ima IRDA ?
Koliki mu je imenik.

Interesuje me jer sam primetio da je ovo trenutno jedan od retkih telefona koji je na preklop, ali ovaj minimalan, samo se poklopac tastature otvara.

Svidja mi se Sony Ericsson Z700, kapiram da je to naslednik ali i da kosta ko zna koliko stotina Eura.
Da li se uopste i pojavio kod nas, tj. kad ce ako nije.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
Kakav je ovo telefon i koliko sada otprilike kosta.
Nov.
Jel ima IRDA ?
Koliki mu je imenik.

Telefon nije los. Kada se naviknes na tockic dosta brzo moze da se radi. Software je ok tj. ono sto ima je sasvim korektno odradjeno ali je za moj ukus malo siromasan.
Nema IRDA a imenik ima 500 mesta (moze da se upisuje vise od jednog broja po osobi).
Mislim da bi nov mogao da se nadje za nekih 220€ ali mozda gresim. Telefon je trenutno kod mene na testiranju tako da pravu cenu ne znam.
Ono cime me je odusevio je dostupnost.

Re: Re: Sony Z7

Nema neki organajzer, kalendar ili tako nesto ?

A sta bi sa onom tel. sekretaricom Z5 je to imao valjda.

Pozdrav!

Re: Re: Re: Sony Z7

Sasa je napisao(la):
Nema neki organajzer, kalendar ili tako nesto ?

A sta bi sa onom tel. sekretaricom Z5 je to imao valjda.

Pozdrav!

Ja sam do pre godinu dana (10.XII :)) koristio Z5 i tada htedoh da predjem na Z7, ali me je zestoko razocarao i tip koji se trudio da mi uvali telefon, kada je video da imam Z5 je rekao: Mislim da ipak ovo nije adekvatna zamena, sa tuznim smeskom.

Nema sekretaricu! Ukinuto! Osvetljenje je zuto/ruzno. Tockic (jedna od boljih stvari na telefonima) je malo spusten, pa mi deluje neprirodno (??? :)). Ekran kao da nije full screen. I posle premisljanja: nastaviti tradiciju (od Z1 preko Z5) ili se ipak odluciti za bolji telefon....uzeh Nokiu 8310.
Mislim da nije dostojan serije Z, pa sada....

Update: mislim da je ostao organajzer kao kod Z5 i to je stvarno najbolje resenje za organajzer u mobilnom do ovgo Sony Ericsson T100 (ostle iz T serije nisam video)

Re: Re: Re: Re: Sony Z7

PJ je napisao(la):
Update: mislim da je ostao organajzer kao kod Z5 i to je stvarno najbolje resenje za organajzer u mobilnom do ovgo Sony Ericsson T100 (ostle iz T serije nisam video)

Scheduler je i dalje tu, i kao sto covek rece, sasvim lepo radi.

Vredi svaki euro

Poz

Dotichni mobilni imam vec 4 meseca i vrlo sam zadovoljan

Vrh Dno