Šta je novo?

SONY XS6920MK2+xwave c334 black

zig-zag

Slavan
Učlanjen(a)
23.03.2007
Poena
301
imam dve elipse sony SONY XS6920MK2 (dvosistemci)180w i mp3 player xwave c334 black 4/45W sa memorijskm karticom 4GB!interesuje me kako povezati ovo(posto se priznajem ne razumem bas preterano),da li ce ove elipse sljakati na ovom plejeru kako treba?a da u vratima napred su mi dva pionira 2/80w kako sve da "ukomponujem" da radi kako treba?potreban mi je neki savet sema ili sl.!!!

A da ti lepo odes u neki servis da ti oni to ukomponuju.... ili kod nekog ortaka koji se bar malko razume, ako prolazis pored Pozarevca kupis pljesu i ja ti zasrafim to za dz....

Ja imam "Pioneer" elipse model TS-A6901 (240W max, 40W nom.). Njih tera "Panasonic" cd plejer cq-c1021n (4 x 45W), bez problema.... Tako da nema sumnje da tvoj plejer nece terati te elipse. Ako budes bio u prilici da pazaris neku "Alpinu" ili "Kenwood", to bi bila prava stvar:) Ovo ti ne pricam tek tako, nego iz mog licnog iskustva!
Takodje, prednji zvucnici su mi fabricki (neke 17 cm), lepo rade..... Tvoj uredjaj ima 4 izlaza, nece biti nikakvih problema. Malo koriguj bass, podesi "fader" vise na elipse i to je to. Najbolje ti je da odes do nekog servisa, nemoj sam da ih povezujes! Meni su za ugradnju elipsa i cd plejera (skidanje tapacirunga, razvodjenje kablova....) uzeli 1000 dinara. Ako si u Bg-u, javi se na pp mogu da te uputim kod ti ljudi. Ja sam kod njih isao na preporuku, i prezadovoljan sam. pozz

Poslednja izmena:
Vrh Dno