Cak imas i primer koji je navodio dejan110782, sa Z3 je presao na neki sony Ultra model, koji koristi isti modul kamere kao Z5, i primetio je solidnu razliku u odnosu na raspad Z3 auto mod.
da ne spominjemo da ne postoji konkurencija drugih proizvodjaca sa flegship komponentama u toj velicini.
veruj da sam mesec dva pokusavala da podesim manual na osnovu tvojih uputstava da bih dobila ok slike i nista. bas kao i dejan, nema veze kakvo je svetlo - boje isprane, zamuceno, bez detalja i prestala sam da slikam. blic nisam ni pokusavala da koristim. moj je crn model pa nije imao taj problem sa probijanjem blica, ali su svakako uvece boje bile uzasno zute.Ali ok, cinjenica je da je s.auto stvarno umeo da bude totalni raspad (low-light skoro uvek), posebno na Z1 compact koji je ponekad imao probleme i sa led flash-om, to soniqa najbolje zna :d
za sve pare je ruzniji. stavila bih futrolu samo da ne gledam kako je ruzan:dNaravno, trazi S7 sa normalnom garancijom, to vazi kupovinu svih iole skupljih telefona.
...
Jedino sto je tu garancija pod znakom pitanja a i sam fon je ruzniji od sony-a/samsunga.
Ona sto skineš sa play stora garantovano radiXZ1 Compact je dobio update na Android 9 pre par dana, ali me interesuje koja sada verzija Igo radi sa Android 9 jer mi je Igo prestao sa radom nakon update-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari