Šta je novo?

Sony Xperia M

Imam ga od pre par dana. Deluje ok, mada mi se cini da se baterija brzo prazni. Nema podrsku za FLAC, sto mu je veliki minus sa moje strane; USB konektor je na *****skom mestu - kao i kod nekih drugih Sonyja.
Eto toliko za sada, nisam se nesto ni igrao sa njim.
Pozdrav

Cudi me da nema podrsku za flac. Neki telefoni ne mogu da puste 24bit 96Khz fajlove pa ako si prebacio neki takav onda je to.

Probaj Power AMP ili Player Pro, makar trial, oni imaju podrsku za flac.

Ne, nije u pitanju bitrate FLAC-a, ne podrzava po specifikaciji. Ni direktno, ni preko DLNA. Nisam probao sa nekim drugim player-om - to ce verovatno raditi, ali sam se nadao da ce izvikana Walkman aplikacija biti dovoljna. Ovako sipak, opet moram nesto da instaliram da bih slusao FLAC.

Detaljno: http://www-support-downloads.sonymobile.com/c1904/whitepaper_EN_C1904_C1905_xperia_m.pdf

Isti dokument za Xperia Z (naprimer) ima FLAC u listi podrzanih formata. Izgleda da je Sony odlucio da FLAC bude rezervisan za "high-end" modele.

Pozdrav

Pa to me cudi, do sada je walkman plejer imao flac podrsku na prakticno svim modelima. Inace je plejer odlican mada ja koristim i Player Pro, cisto da menjam kad sam ga vec skinuo za dz. na promociji :)

Ako hoces flac onda ti ne gine Power Amp/Player pro na XM.. e sad da li ces da kupis ili da se snadjes.. :)

E da, za Player Pro imas i dsp pack sto nije lose ako oces da se zezas sa podesavanjima.. :)

Poslednja izmena:
ja ga imam nekih 10tak dana i za sada sam prezadovoljan, ni u jednom trenutku mi nije nesto zastucao za razliku od predhodnoh telefona sa 512 rama koji je zabadao uzasno, baterija mi po nekad potraje i do dva dana sa optimalnim koriscenjem tipa poruke, prica, wifi, ali kad se krene sa igrama prilicno se brzo topi iako je 1750mha. kamera klasika neka za 5mp nista specijalno, zvuk mi se takodje svidja prilicno je glasan kad se ukljuci loud opcija. gps takodje radi perfektno, relativno brzo hvata signal nekih 30tak sekundi kad je vedro, a kad je oblacno od minuta do dva. toliko za sada, sve u svemu po meni vredi te pare.

p.s.
@ rafiki
jel si trazio mozda silikonsku futrolu za M, ja sam gledao al bezuspesno, tako da vici ako nadjes :D

Poslednja izmena:
^Ne, nisam gledao nikakve futrole. Ali ako naletim na nesto, javicu...

Pozdrav

Da li ovaj telefon vredi tih 200 evra za koliko se moze kupiti?

Ja uzeh ovo cudo preko mts-a pa me interesuje, posto idem sutra u telenor po mikro sim, da li je zakljucan na mts ili ne?

Pa mts ranijih godina nije zakljucavao telefone,ali poceli su pre par godina i oni to da rade.Mislim da su sanse 50-50. :) Neka me neko ispravi ako gresim.

Service meni pokazuje da je zakljucan ali telenor kartica radi bez problema :d

Imam jedno pitanje. Tata je uzeo ovaj tel. prije par dana. Nije stigao update na Android 4.3, jos uvijek je na 4.1.2 Ima li jos neko da nije dobio nadogradnju?

^ Jesi li probao update preko PC Companiona?

Pozdrav

Izasao CM12 odnosno Android 5.0 :)

Imam problem s ovim modelom, tačnije sa C1905.
Ćale ga koristi, i zove me neki dan i kaže da je zabo na "talasima posle XPERIA logo-a nakon paljenja".
I stvarno je tako. Na boot animaciji zabode sekund nakon što ona počne. Konektuje se u fastboot mod, ali do sad nisam ništa pokušavao da uradim.
Imate predloge? Fleš kernela, ili..?

Imam problem s ovim modelom, tačnije sa C1905.
Ćale ga koristi, i zove me neki dan i kaže da je zabo na "talasima posle XPERIA logo-a nakon paljenja".
I stvarno je tako. Na boot animaciji zabode sekund nakon što ona počne. Konektuje se u fastboot mod, ali do sad nisam ništa pokušavao da uradim.
Imate predloge? Fleš kernela, ili..?

EDIT> sređeno.

Imam identičan problem.

Sony Xperia M2 status bar/notification icons & what they mean
Hi! Can anyone tell how i can enable my notification bar again? It used to allow me to drag down the top most part of my screen to go to certain notifications but for some reason its no longer working. I might have accidentally pressed something that made it like that but i want it to work again. Thanks!

Njemu niko nije odgovorio. :D

Problem se javio bez nekog posebnog razloga. Sigurno je nešto čačnuto. Na telefonu se izgubio status bar. Kako da ga vratim ?

Kako u Windovsu kada čekiramo opciju hide za Start meni. Verzija je zadnja. Android 4.3

Vrh Dno