Šta je novo?

Sony XE9005

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Pozdrav.

Pošto znam da je nemali broj nas na forumu kupio ovaj model, mislio sam da zaslužuje i zasebnu temu (ukoliko to nije dozvoljeno, posto vidim da nijedan drugi model nema temu ili ja ne znam da koristim search, molim moderatore da imaju razumevanja).

Mislio sam da ovde pišemo svoja iskustva i kao i diskutujemo o nekim stvarima koje nas zanimaju.

Mene za početak zanima koji player koristite za puštanje 4k filmova sa HDDa, posto streaming sa mog kompa ne bi isao bajno, zbog procesora.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nažalost nemam ga pa ti ne mogu odgovoriti već samo mogu reći da sam nekidan gledajući u radnji 55XE7005 pored njega vodio i 55XE9005 i oduševio sam se, posebno slikom ali i sa tim kako on izgleda. Nažalost duplo je skuplji od XE7005 tako da ga mogu gledati samo u radnji.

Nikako ne mogu da pustim srt titlove na ovom TV. Čita titlove koji su u fajlu ali srt nikako. Da li neko zna šta je problem? Ista stvar je sa fajlovima preko mreže i sa USB diska

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja pusta iz lokalne mreze preko Kodi-a i sve radi. Ime video fajla i titla je isto.

Nije mi jasno kako je ova tema tako brzo zamrla? Uglavnom, imam neka pitanja, pa da ovu temu malo razmrdam :)

1. Koja su najbolja podesavanja slike za ovaj TV, odnosno ko je to po vama najbolje odradio?
2. Da li je svejedno u koji usb cu prikljuciti eksterni hdd? Pitam ovo jer nisu svi usb-ovi isti, cini mi se da su prva 2 ista, ali da se treci razlikuje?
3. Da li je neko od vas koristio bluetooth? Vezano sa njega imam dve nedoumice:
- da li se nekako moze kreirati njegova precica za on/off, ili uvek moram ici na home, pa skroz dole kod podesavanja, pa tek onda na bluetooth settings?
- kad je u pitanju jacina zvuka, ja ne mogu ici ispod 6, postoji li neki fazon da se to spusti, jer mi je u nekim situacijama i to prejako?!

Nazad
Vrh Dno