Šta je novo?

Sony Wega KV-29LS35E - servisni meni?

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Televizor je kupljen 2001 godine. Kako se ulazi u njegov servisni meni i da li je moguće u njemu podesiti fokus? Hvala!

Hajte ljudi, pomoć, oslepo sam :D

Imam kuci zapisano za moj KV-29FX66 ili tako nesto, isto iz 2001, pa cu ti javiti veceras kako se ulazi i kako se daljinski upravljac priprema za servisni meni.

Ja imam KV-29FX66 iz 2003, u njegov servisni mod se ulazi na sledeci nacin, pa probaj, mozda je isto i kod tebe:

Service mode for KV-29FX66:

A. Prepare remote control for Service mode:

1.Press VCR/TV/DVD button until the TV LED lights.
2.Press and hold the yellow button for >5 sec until TV LED starts flashing quickly.
3.Press 99999. All three LEDs should light. The remote control is now set for service Mode.
4.To return remote to normal operational mode repeat steps 1 and 2 , then press 00000.

B. Setting the TV into Service Mode:

1.Prepare remote control for Service Mode as described above.
2.Turn on the TV.
3.Press the video standby button on remote control twice (NB! press the video standby button, not TV standby button).
"TT--"will appear on the screen to indicate that the set is in the service mode.
4.Press MENU on remote to obtain the service menu.
5.To navigate use up or down buttons on the remote control.
6.To enter into required menu item press the right arrow button.
7. To exit the service mode switch the TV set OFF and then ON.

Pozdrav

Koliko se sećam, fokus ni ne može da se podesi iz servisnog menija. Mislim da ti ne gine otvaranje TV-a.

Izgleda da si u pravu Sale... ili ja nisam našao opciju. U svakom slučaju uservisni meni se, makar za moj TV, ulazi ovako kako je Puki napisao. Hvala obojici, a Jaksa je vuna :D (šalim se, pozajmio mi gumu kad se moja raspala).

Pa dok sam ja nasao gde sam to zapisao, Puki vec postovao...
Takvih TV (crt) kao sto su nasi (ne znam Bane da li je tvoj 100Hz) vise nema a ako treba da se steluje u servisu, javi se :)

Vrh Dno