Gileb
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.03.2015
- Poena
- 365
Moja oprema
- Laptop
- ideapad 700-15ISK
- Mobilni telefon
- Redmi Note 13
- Pametni uređaji
- Mi box 3, EON SDMC,Mi stick 4k,uca-bi60r,Vontar w2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Vec 15 dana ne mogu da resim ovaj problem. Instalirao sam nov win 10 na nekom starom Sony Viao laptopu koji ima i5 druge generacije, Ati 7400 grafiku i Intel 3000 integrisanu grafiku. Svi drajveri instalirani propisno,apdejtovani,bios apdejtovan i zvuka i dalje nema. U opciji za zvuk u DM stoji samo intel hd output a Realtek se ne pojavljuje. Instalirao Win 7 ista situacija. Realteka nema i zvucnik je precrtan. Kad dodam rucno iz DM Realtek izbaci gresku Code 10. Kad probam da instaliram najsveziji Realtek drajver u nekom trenutku izbaci plavi ekran i napse gresku za neki realtek dll fajl. Isto se desava kad taj realtek dodam rucno iz dm. Svi audio servisi su pokrenuti u services. Probao sve moguce savete sa neta. Radio upgrade windowsa preko alatke windows create tool,radio system restore,radio proveru diska i ostecenih windows fajlova.... Nista i dalje je zvucnik precrtan i tona nema ni preko zvucnika ni slusalica. Jedino radi preko blututa. U DM nema nikakvih neistaliranih uredjaja. Trebalo bi pored intel hd audio da stoji i realtek ali njega nema.15 dana pretrazujem net i pokusavam sve hardverske i softverske savete i nista.Od kako sam instalirao pevi win 3.1 ovakav problem za ovih 30godina nisam imao. Da je laptop moj polomio bih ga odavno. Ako neko ima neki savet rado cu ga poslusati.