Šta je novo?

Sony Vegas problem

scheilinkin

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
229
stavio sam novi Win7 nedavno, imao sam x64 ali mi se jako čudno ponašao sa radnom memorijom pa sam vratio na x86. juče sam instalirao vegas 9 movie studio platinum koji sam pre toga normalno koristio na pređašnjim x86 i x64 windowsima 7 ali ovaj put se dešava ovako nešto

Untitled.png

i to tako stoji satima, ostavio sam da vidim hoće li odraditi ali nije.
koja je sad to fora?
vidim dosta ovakvih pitanja na netu a niko nema odgovor.

p.s.
imam DX9, DX10 i DX11 na win-u, tako da to nije sigurno.

A koja verzija vegasa x64 ili x86?
Pitam iz razloga sto ja imam Win7 x64 i imam Vegas Pro x64 na kom ne rade sve stavke i x86 gde sve radi.
A da, i ovo nije obican Vegas nego Vegas Movie Studio.

x86 je. radio mi je na x64 ali instaliran u Program files(x86) i sve je bilo super

najviše koristim ovu verziju jer ima znatno više mogućnosti kad obrađujem neki HD klip sa telefona ili kamere. probao sam i druge programe ali se ne snalazim u njima (naravno može preporuka šta još da probam ako nije problem)

Poslednja izmena:
Ja koristim Vegas Pro 10.0 x64 koji radi odlično, nisam naletao na ovaj problem.

edit: Ah, sada vidim da je u pitanju x86 Win i x86 verzija Vegasa. Nevermajnd :p

Poslednja izmena:
Vegas pro 10 x86 i Windows 7 pro x86 , rade bez problema.

Eto ja sam probao da instaliram i meni je radilo sve bez ikakvih problema

ja skinem juče 10-ku trial direkt sa sajta i nije hteo da je instalira, neki error mi izbacio instaler
ne znam više u čemu je problem jbm li ga

problem je u new blue efektima koje sam instalirao bez da sam pokrenuo program, međutim ne mogu oni tako lako ni da se obrišu tj uninstaliraju. pa sam ih lepo selektovao i obrisao iz program files-a.
i evo sad radi program do jaja

Vrh Dno