Šta je novo?

sony vaio pomoc! [VGN-A517M]

Dzonikar

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
301
poseduje li neko SONY VAIO VGN-A517M?potreban mi je podatak o dva cipa koja se nalaze na ploci,posto su mi ta dva cipa spaljena i nemoguce je procitati oznaku...ako neko poseduje taj model cisto da slika pocu,ja bi se finanijski oduzio ili josh bolje ako neko poseduje semu takvog laptopa ?

Prijatelju ako su ti spaljeni cipovi na ploci onda si nahebao ko zuti.
Kako mi se cini sledi ti zamena cele ploce, a to ti kosta kao novi laptop.
Bolje razmisli da ga prodas u otpad i da izvuces nesto kesa, a onda kupi nov laptop.

poznajem malo elektroniku...u pitanju su dva integralna kola za stabilizaciju napona,nije ih teshko odlemiti i zameniti....

Prijatelju ako su ti spaljeni cipovi na ploci onda si nahebao ko zuti.
Kako mi se cini sledi ti zamena cele ploce, a to ti kosta kao novi laptop.
Bolje razmisli da ga prodas u otpad i da izvuces nesto kesa, a onda kupi nov laptop.

Izvinjavam se za off, ali kad vec pomenuste "prodavanje u otpad", jel ima neko da otkupljuje neispravne laptopove?

[off] imash na pc berzi ali to je leglo shakala, tako da ako bi mogli za dz bi uzeli sve..to je opasno zlo mesto shto se tiche prodavanja i kupovine..imao sam barem 5 ultra bezobraznih akcija kada sam hteo da prodam nekome neshto, ljudi jednostavno su neverovatno bezobrazni. [/off]

OFF: Ma kakva PC berza, pa tu su takvi indijanci da je to neopisivo. Za nesto sto realno vredi 200 eura ponudice ti najvise 50 eura. Bezi od njih, i probaj u nekom od servisa.

ok..onda preporucite neki dobar servis koji bi mogao imati semu ovakvog laptopa!!!!!!!

Kontaktiraj usera cika pera, koliko se secam nekim ljudima sa foruma je uspeo da sredi lapove, pozdrav

Jesam li ti lepo rekao na pocetku posta. Vidi koliko mozes da izvuces za selove pa pravac prodavnica.

ma nema sanse...nedam... .emotivno sam vezan za njega hehe ..sad sam nasao semu na netu ali ne mogu poruciti preko ovog pay pal servisa...ima li sanse nekko napraviti nalog itd itd..

Obrati se useru driver, zamoli ga da kupi/plati za tebe, možda može

Nazad
Vrh Dno