Cekaj, cekaj, cekaj! Bio si na
http://www.vaio-link.com/, ukucao serisjki broj sa notebook-a i nisi dobio mogucnost da DL drajvere?!?
Kroz ruke mi je proslo nekoliko Sony notebook-a, a i ja licno koristim Vaio od kraja 2000. i tamo sam uvek pronalazio sve potrebne drajvere. A za ovaj TR1MP ima cak i sav software koji stize uz njega (ukljucujuci i Photoshop elements i jos kojesta)
Jedino ako nemas nalepnicu (notebook, bez carine, PDV-a i ostalo varijanta

), onda ces morati da se iscimas po japanskim sajtovima. Smoris se kao zmaj, skines stotine megabajta, da bi dosao do svojih 20-ak MB drajvera
Jos jedna mogucnost je da rasklopis masinu, pogledas koje su komponente, pa nadjes drajvere na tu foru, ali ovako postoji mogucnost da ti nece raditi svi uredjaji.
Vrlo frustrirajuca situacija, kada pokusas da instaliras neku komponentu (modem u mom slucaju), na FSC sajtu pise da XP ima drajvere za njega (komp je stigao sa ME), ali on ga ne prepoznaje. Kada skines drajvere proizvodjaca modema, on ti regularno napise da se taj modem nalazi u Amilo 6xxx notebook-u i da kontaktiras FSC za drajvere. Na kraju sam krenuo metodom pokusaja i posle 11 (jedanaest) razlicitih drajvera je proradilo.