aleck
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 619
Pre nekoliko meseci sam pokrenuo bio thread o ponudi laptopova ovde i jadikovao kako je ponuda boljih laptopa slaba.
LM, poseta Londonu je imala rezultat u vidu Sony SZ1XP/C modela, pravog malog cuda od 1.7kg. Jos uvek se navikavam na isti, pre svega na tastaturu. Posle 11.5 godina rada na desktop racunarima, ovo ce biti zanimljivo iskustvo.
Dobre strane su:
- odlican ekran *
- veliki tasteri, mada je raspored malo cudan
- prava graficka, ne integrisana
- neverovatno lak
- odlicna i jaka konfiguracija
Lose strane:
- nema DVI, mora da se kupi docking station koji je 160 funti
- taj isti docking station nema nikakve audio portove pa mora da se kupi eksterna sound kartica ako se zeli prikljucivanje na 5.1 zvucnike
* - ovo je glossy ekran koji jeste ima super boje, ali mi se vise svidja Appleov mat ekran sa jakim konstrastom i osvetljenjem
Ako ikoga zanima jos koji detalj, pitajte.
LM, poseta Londonu je imala rezultat u vidu Sony SZ1XP/C modela, pravog malog cuda od 1.7kg. Jos uvek se navikavam na isti, pre svega na tastaturu. Posle 11.5 godina rada na desktop racunarima, ovo ce biti zanimljivo iskustvo.
Dobre strane su:
- odlican ekran *
- veliki tasteri, mada je raspored malo cudan
- prava graficka, ne integrisana
- neverovatno lak
- odlicna i jaka konfiguracija
Lose strane:
- nema DVI, mora da se kupi docking station koji je 160 funti
- taj isti docking station nema nikakve audio portove pa mora da se kupi eksterna sound kartica ako se zeli prikljucivanje na 5.1 zvucnike
* - ovo je glossy ekran koji jeste ima super boje, ali mi se vise svidja Appleov mat ekran sa jakim konstrastom i osvetljenjem
Ako ikoga zanima jos koji detalj, pitajte.