resler je napisao(la):Ono sto se meni posebno svidelo kod ovog uredjaja je cinjenica da je to zapravo prepakovani LiteOn 1635S i da je moguce crossflashovati firmware.
Ono sto se dobija ovim postupkom je pristup nekim novijim tehnologijama koje LiteOn odnedavno ugradjuje u firmware svojih uredjaja. Ukratko, pomocu jednog utility-a (koji se skida sa zvanicnog LiteOn sajta) dobija se mogucnost ukljucivanja tri opcije : Overburn (dozvoljava vecu brzinu ispisivanja na svim medijima), HyperTuning (uslovno receno DVD uredjaj "uci" kako da zapisuje na pojedine medije i daje sve bolje i bolje snimke) i OnlineHyperTuning (unapredjena verzija HyperTuninga koja tokom narezivanja analizira kvalitet i prilagodjava brzinu snimanja radi sto boljeg kvaliteta). Ovim opcijama firmware na tvom uredjaju se prilagodjava upravo tvojim potrebama i diskovima koje koristis. Ako se slucajno dogodi da su kopije losije (sto se meni licno nije desilo) postoji mogucnost brisanja podataka koje je uredjaj sakupio koriscenjem HyperTuning-a)
Da li mislis na http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=2141resler je napisao(la):Ono sto se meni posebno svidelo kod ovog uredjaja je cinjenica da je to zapravo prepakovani LiteOn 1635S i da je moguce crossflashovati firmware.
Kazem ti to jer ni elektroniku ni laser ne proizvodi Pioneer nego ga zajme od nekog manje poznatog proizvodjaca. Pozdrav.peja je napisao(la):@ Mitrovski Igor
Znam da 111D nije na nivou 106, 107 i 108 serija, ali ga mnogi hvale i tvrde da je bolji od 109 i 110. Inace, odluka jos uvek nije konacna![]()
Mitrovski Igor je napisao(la):Kazem ti to jer ni elektroniku ni laser ne proizvodi Pioneer nego ga zajme od nekog manje poznatog proizvodjaca. Pozdrav.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari