Šta je novo?

Sony PSP - Utisci Korisnika

hejvule

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Dakle, zamolio bih ljude koji poseduju doticnu spravicu
da iznesu svoje utiske o istoj,jer planiram da je uskoro nabavim.
Zanima me prevashodno kvalitet zvuka i reprodukcija filmova,
o igrama nema potrebe trositi reci - sjajne su .
Znaci samo oni koji vec poseduju PSP ,nisu potrebni linkovi ka
sajtovima -dosta toga sam vec pregledao.

Mogu samo da ti kazem da ako ti velichina ne smeta, sve je vrhunskog kvaliteta. Bubice koje dobijesh uz njega nisu svetskog kvaliteta, ali uvek se mogu dokupiti druge po izboru, i vecina vec ima neke. Filmovi sa UMDa su DVD kvaliteta, a divx je naravno onakav kakvog ga "napravish". Nikakvih problema sa reprodukcijom nema, i vec postoji podrshka za nestandardne audio i video codece.

I jedan savet za kupovinu. Ne uzimaj firmware veci od 2.0 (ni 2.01), pa makar ga dobio za 200e...

Poslednja izmena:
Zasto ne treba uzeti firmware iznad 2.0?
Daj molim te malo vise detalja, upravo treba da pazarim sinu...

Gde je najbolje i najjeftinije kupiti PSP u Beogradu?
Da li je isplativo uzeti gigapack ili ostati pri valuepack?

Hvala unapred na (eventualnim) odgovorima!

A zar taj firmware ne moze da se flash-uje u 1.5 npr?

Preko 2.0 ne treba uzimati jer onda morash da kupujesh sve originale. Gigapack se naravno isplati, za 60e dobijesh 1GB MS, ali koliko sam video, sve su 2.01, chak i vecina Value packova, tako da ga malo treba potraziti.

MaxXx, 2.0 se moze spustiti na 1.5, sve preko toga ne moze, i ko zna kada i da li ce moci (i tu bi zaustavili prichu o ovome)...

Poslednja izmena:
c,c,c,
dobro,skontao sam za firmware.
nego,gde bi se najvise isplatila kupovina u BG?video sam na obelicevom vencu za 28k ili tako nesto.kako se krecu cenu u svetu?
kakve medie koristi?koliki je kapacitet memorije?kolika je velicina image igara?

Ima ga za oko 25k dinara u Big Apple-u koliko znam, i moze u ratama. U Evropi je 230-250€, u usa oko 220$. PSP koristi UMD diskove, 1.8GB, i ne postoje rezachi, niti ce postojati. U Value packu dobijesh 32MB i to nije dovoljno ni za shta. Bez 1GB ne razmishljaj. Postoji i Datelov Maxdrive zaa 150-200€ (skoro na benchu prodat za 100€), gde dobijesh 4GB Microdrive i bateriju duplo veceg kapaciteta, i u toj kombinaciji imash 15-20 sati baterije, korishcenje UMDa skracuje vek baterije 3x. Ako imash kombinaciju iz US, dodatne baterije nisu nikakav problem, koshtaju 10ak dolara...

Za ostalo, pm, rekoh nema priche o tome..

Poslednja izmena:
Evo da iz prve ruke potvrdim da PSP caruje .Odusevio sam se cim
sam ga video_Od igrica sam probao Wipeout i super je,kvalitet muzike je
sjajan (mp3 ),a ekran je najbolji od svega-ostar ko britva.
Inace nabavio sam 2.00 verziju ,i bas sam se namucio da je nadjem.
Sada stekam lovu za karticu ,sto rece @driver 32MB je vise kao ukras :d .

Nego @driver-u zanima me da li je bateriju potrebno puniti 3 X 12 sati kao
baterije za mob. ???

Naravno da nije potrebno formirati bateriju, nije potrebno ni za mob ako je LiOn (a jeste), nego se ljudi tripuju zbog starih baterija :) Tu bateriju nikad nemoj da chekash da se potroshi do kraja, jer njoj to ne prija (isto kao i na mob-u)..

driver je napisao(la):
Naravno da nije potrebno formirati bateriju, nije potrebno ni za mob ako je LiOn (a jeste), nego se ljudi tripuju zbog starih baterija :) Tu bateriju nikad nemoj da chekash da se potroshi do kraja, jer njoj to ne prija (isto kao i na mob-u)..

Ja se to trudim ljudima da objasnim ali mi nikako ne uspeva ... cak sam se zapitao da li je to istina :wall: , Hvala !

Za vlasnike PSP-a, preporuka da se registruju na www.yourpsp.com
i dobice finu torbicu za umd diskove ( pre su slali Spiderman2 film ) .
Stigla mi torbica posle dva meseca.Bas su nam postari azurni :d :d .

Nazad
Vrh Dno