Šta je novo?

Sony PSII'chip za brzo ucitavanje'

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Intresuje me da li postoji nesto kao cip za brzo ucitavanje kod SonyPlayStation-a II.

Cela stvar je oko toga da moj prijatelj hoce da napravi igraonicu sa PS2-kama, a taj tip od koga je trebalo da uzme kaze ga ti cipovi kostaju po 300 demona FX

Pitanje je da li stvarno toliko kostaju, i na kraju krajeva, jel postoji tako nesto...

Pozdrav

BTW ako ima neko od vas da ponudi PSII nek ponudi...

Anonymous je napisao(la):
Intresuje me da li postoji nesto kao cip za brzo ucitavanje kod SonyPlayStation-a II.

Cela stvar je oko toga da moj prijatelj hoce da napravi igraonicu sa PS2-kama, a taj tip od koga je trebalo da uzme kaze ga ti cipovi kostaju po 300 demona FX

Pitanje je da li stvarno toliko kostaju, i na kraju krajeva, jel postoji tako nesto...

Pozdrav

BTW ako ima neko od vas da ponudi PSII nek ponudi...

Taj cip se zove Mesija, i mislim da vec ima da se nadje za 230 - 260 maraka..........

Inace, "Mesija" je i jedino resenje za kopije na DVD - ju......

mesija :(

jel znas mozda nekog ko prodaje PS2-ke?

Poz@

PS2 ti je 360 € bez Mesije, a 460 € sa Mesijom.

U Amercici mu je cena nedavno pala na 200$; Dolar je sada skoro 1:1 sa eurom.

Sacekajte ljudi jos malo, mada znam, raspust je :), pa kupite jevtinije.... U nemackoj sam video za 230 Evra, a ovde kod nas jos uvek ne spustaju cenu banditi, ali sam cuo da ce jedan "baja" da uveze na veliko, pace da tako pukne cenu da ce ovi da pobele sto trenutno prodaju po tim cenama......

Naravno ovo je bez cipa........

Ne, čip košta oko 120 € jer ne dobiješ onaj CD (on je valjda oko 20€).

Vrh Dno