tLoU je apsolutni maksimum ps3ke i produkt pa može se reći komotno mazohista genijalaca koji su usput najveći specijalisti baš ps3 arhitekture.nikad pre (delom betmen za 8bit sisteme,ali to je neka druga priča) nije viđena i verovatno nikad više nećemo videti bilo šta slično.
gtaV je odličan port,ali nije ni tehnički u pero tLoU.
apropo pitanja,iako je malo rogobatno formulisano mislim da može da se rastumači šta je hteo.PC će uvek biti u prednosti na svim poljima u odnosu na bilo koju konzolu,iz zilijardu razloga.
baš ps3 je najbliže pc-ju prišao od konzola po svestranosti.e sad,ako gledamo tehnički realno u najboljem scenariju osuđen si na dosta mrljavih 720p.dal' ti je to okej,i dal' bi mogao da uradiš nešto povodom toga je neka druga tema.ako je odgovor da,onda ja bih rekao da uložiš u ps3 i u 2020toj.
pc,pa i taj neki koji bi mogao da sklopiš za sličan novac će da trči krugove oko ps3ke na svakom polju.jedino za šta ćeš ostati uskraćen je jedno 3-4 zaista vanvremenskih naslova.
moje neko mišljenje je da je ps3 odlična početna priča za gejming a za budžetski je skoro bez premca (eventualno da baš naletiš na suludo dobar dil za pc za nekih 100nak evra,koliko će te ps3 realno na kraju koštati).takođe,kao home theater opet nema pandana za novac.
pc će već iskočiti,naleteće pare,zaradićeš,a ps3ki vrednih akanja je sve manje i manje svakim danom.tako da je realno pitanje dal' ti možeš da živiš sa mrljavih 720p i jesi li uopšte u priči za ps5 (ako budu tačne stidljive najave da su skuvali dobar sofrverski emulator za ps3 naslove,to je i dalje na duuuugačkom štapu,ne bi ja verovao sony-ju ništa po pitanju BC).