- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 319
Imam dilemu, pa mi treba vas savet. Imam neku extra lovu, pa bi hteo nesto da pazarim. E sad, razmisljam sta je bolje. Dvoumim se da li da kupim sony playstation 2 ili da izbacim ovaj 1GB samsung ddr memorije i da dodam 2 GB ddr kingston memoriju. Cena je otprilike tu negde, mozda je varijanta sa play stationom skuplja 30ak eura ali nije nista strasno. Interesuje me da li cu sa 2 GB kingston ddr memorije (naravno, dual channel) dobiti neka poboljsanja u igrama i koliko ce biti ta poboljsanja u odnosu na trenutnu memoriju???
Koliko mi se isplati uzimati sada PS 2 (naravno, sa mod chipom) ?? Znam da je izaslo jako puno kvalitetnih igara za tu konzolu koji nikada nisu izbaceni na PC i ako sa ovom memorijom ne bi dobio nikakve promene u smislu porasta performansi u igrama, uzeo bi PS 2 . Sta vi mislite o tome i da li se isplati??
Koliko mi se isplati uzimati sada PS 2 (naravno, sa mod chipom) ?? Znam da je izaslo jako puno kvalitetnih igara za tu konzolu koji nikada nisu izbaceni na PC i ako sa ovom memorijom ne bi dobio nikakve promene u smislu porasta performansi u igrama, uzeo bi PS 2 . Sta vi mislite o tome i da li se isplati??