boki78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 395
Kupio sam pre 6 dana Sony LCD KDL-32EX402 i sve mi je radilo ok. Juče sam razduživao opremu od SBB pa sam skidao D3 a stavio sam IPTV odnosno njihov STB uređaj (ovo nije preterano bitno ali čisto da napomenem da sam jedino to petljao oko tv-a). Posle toga prestaje da mi radio analogni audio out spojen preko običnog kabla sa 2 činča iako mi je pre toga radio sasvim normalno, znači nemam više ton sa tv-a preko pojačala i posebnih zvučnika. Napisaću sve bitne informacije i ako neko ima ideju zamolio bih ga da mi pomogne.
- Zvuk sa tv-a preko pojačala i zvučnika mi ne radi ni kada je upaljen IPTV uboden preko skarta a ne radi mi ni preko analognog prijema SBB kablovske. Sam zvuk na tv-u preko njegovoh zvučnika radi sasvim normalno.
- TV i pojačalo su spojeni analognim kablom sa po 2 činča na krajevima.
- Kabal sam proveravao i ispravan je, probao sam čak i drugi kabal ali opet ne radi.
- Pojačalo i zvučnici su mi ispravni jer sam spajao druge izvore zvuka na taj ulaz i sve je ok radilo.
-TV ima najnoviji firmware
- U podešavanjima tv-a ne pomaže ni promena sa TV speaker na Audio system a da napomenem da dok mi je sve radilo bilo je podešeno na TV speaker ali sam svakako dobijao zvuk i preko analognog audio aut-a.
Ne znam da li je ovo neki uobičajen problem kod Sony-ja ali ako neko može da mi pomogne bio bih mu zahvalan, veliki pozdrav!
- Zvuk sa tv-a preko pojačala i zvučnika mi ne radi ni kada je upaljen IPTV uboden preko skarta a ne radi mi ni preko analognog prijema SBB kablovske. Sam zvuk na tv-u preko njegovoh zvučnika radi sasvim normalno.
- TV i pojačalo su spojeni analognim kablom sa po 2 činča na krajevima.
- Kabal sam proveravao i ispravan je, probao sam čak i drugi kabal ali opet ne radi.
- Pojačalo i zvučnici su mi ispravni jer sam spajao druge izvore zvuka na taj ulaz i sve je ok radilo.
-TV ima najnoviji firmware
- U podešavanjima tv-a ne pomaže ni promena sa TV speaker na Audio system a da napomenem da dok mi je sve radilo bilo je podešeno na TV speaker ali sam svakako dobijao zvuk i preko analognog audio aut-a.
Ne znam da li je ovo neki uobičajen problem kod Sony-ja ali ako neko može da mi pomogne bio bih mu zahvalan, veliki pozdrav!