Šta je novo?

Sony laptop

brancop

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2004
Poena
609
Planiram da kupim laptop iz USA za oko 1300$.Gledao sam seriju F sa 16" fullhd.
Dali neko ima neka iskustava s doticnom serijom.Razmisljao sam i o toshibi ali ...
Hvala

Sony je uvek skupli od ostalih u odnosu na ono šta nudi. Međutim, imati Sony je satisfakcija. Dizajn, kvalitet plastike, kvalitet slike - bez premca. Servis u Srbiji ne postoji, predstavništvo u Srbiji ne postoji.

Po mom misljenju FW serija je odlicna kombinacija dizajna, komponenti i cene. A posto je F serija slicna, samo novija, sigurno da vazi isto. Ali, valja napomenuti da kod nas ne postoji ovlasceni servis.

Imao sam prilike da vidim i malo radim sa F serijom,to je prica za sebe od ekrana do tastature (koja nocu svetli) i sad ima neka akcija u USA,dobijes 6GB,nvidija 330 fullhd display i Blueray rezac za 1299$.Specifikacija laptopa
Intel i720
6GB DDR3
500 GB 7200
nvidia 330 1 GB
16.2 " fullHD LED
Bluy ray rezac.
E sad velikoj sam dilemi dali da uzmem desktop masinu ovde ili Sony iz USA.
P.S.Bolje da nisam video Sony laptop i jos sa ovim karakteristikama...

druze, taj Sony je azdaja , ja da sam na tvom mestu pazaraio bih ga bez razmisljanja

Laptop je naručen,čekam malo da vidim odnos $ i €,Javim kad stigne...

obavezno javi, i napravi neki mali rivju ye male zmaj bebice :d

Planiram da kupim laptop iz USA za oko 1300$.Gledao sam seriju F sa 16" fullhd.
Dali neko ima neka iskustava s doticnom serijom.Razmisljao sam i o toshibi ali ...
Hvala

Ovako ja imam f seriju ali sa I5 procesorom, 4giga ram. Full HD, posto nvidia igra dobru ulogu, lap top je fenomenalan. Kvaletatan, i dobra konfiguracija za te pare. Prvenstveno monitor je malo slabijeg kvaliteta tako da zavisi od spoljog svetla tako ce i sam kvalitet slike biti. Drugo probao sam nekoliko igrica da vidim kako radi. Nove naslove mozes veoma lepo da igras i to u punoj rezoluciji. Blu Rey citac, citac memoriskih kartica, dva usb konektora, hdmi, e-sata, vga, express card, Is400(mali ulaz za usb) . Zadovoljan sam kako radi, baterija skromna drzi nekih 2,5 do 3. kako kad. Koristim dosta adoebe pakete, pa cak i program za 3D Maya i mogu da kazem da lepo radi, do sada nisam video neke probleme. Dajem cistu 10 za ovaj laptop. Kod nas nema Sony servis ali cuo sam da otvaraju veliku radnju i bice i servisa. Opet kod nas sve firme koje imaju svoj servis je cista puska, sve te salju u neki obican servis i kao tamo popravi. Jeste malo skuplji u odnosu na konkurenciju, ali to je ako u auto industriju. Od celog laptopa Sony samo lepi svoj logo i mozda dizajn samog uredjaja.

Sta toliko da pricam, meni je super.

Da ne poverujes odlucim (skupim 1500$) da kupim laptop SONY VPC-F11JFX/B ili VPC-F115FM-B u USA kad ono raspodat.Kakve su cene napolju u evropi.

ja sam moj kupio u Austriji i platio sam 1000e.

imas takav laptop kod nas za te pare. Sony - trzni centar USCE

Poslednja izmena od urednika:
Zvao sam Sony Ušće,nazalost nemaju modele F,robu dobijaju iz UK i to slabo,trenutno jurim UK,Austriju i Nemačku cena ide oko 1250€ sa porezom i 2-3 garancije,e sad samo da nadjem laptom sa QWERTY tastaturom i win7 na engleskom.Za sada toliko,javljam

Zvao sam Sony Ušće,nazalost nemaju modele F,robu dobijaju iz UK i to slabo,trenutno jurim UK,Austriju i Nemačku cena ide oko 1250€ sa porezom i 2-3 garancije,e sad samo da nadjem laptom sa QWERTY tastaturom i win7 na engleskom.Za sada toliko,javljam

Veoma tesko ces naci qwerty i english win u Austriji ili Nemackoj, ako i nadjes to se doplacuje ...

Vrh Dno