Šta je novo?

Sony J70

Turbe

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
619
Video sam opis ovog telefona na nekom sajtu i strasno mi se svide telefon.Jel ima neko iskustva sa njim ili sa njegovim predhotnikom J5

nema razlike neke

Pazi, sony j70 je isti sasvim kao i j5, samo su otklonjene neke glupe greske, kod j5 ti se ne uklucuje svtlo kada te neko zove a zakljucan ti je fon, kod j70 se ukljucuje, j70 ima jace svetlo dosta, a softver je u dlaku isti. J70 i dalje ne moze i zvono i vibraciju u isto vreme, kao i j5. Sve u svemu isti fon, pa ti vidi koji ti se vise svidja.

Svidja mi se vise J70 jer je manji i nema antenu a i cuo sam da mu je baterija dosta jaca.Jel znas kolliko drzi baterija?
Jel se isplati dati 290dm za novog?

Cuo sam da ga zovu NOKIA KILLER.Ajde molim te napisi utiske sto pre zamenio bih mog Simensa S35.Koliko je mah baterija i njeno trajanje?

Turbe je napisao(la):
Video sam opis ovog telefona na nekom sajtu i strasno mi se svide telefon.Jel ima neko iskustva sa njim ili sa njegovim predhotnikom J5
(D) telefon je odlican,prijem,softver,baterija kod mene traje oko 4-5 dana,jedina zamerka je displej jer je osetljiv na ogrebotine.

Da li je neko uspeo da proveri E-mail preko J5/J6/J7/J70 telefona. Podesio sam sve potrebno na J6 ali nisam uspeo da se ulogujem na EUnet :(.

By the way telefon je odlicnog dizajna (lepsi od J5) ali baterija od 640mAh dosta kratko traje (izgleda da polifona muzika iz zvucnika puno trosi). Takodje dosta slabo osvetljen ekran, slaba vibracija, odlican prijem signala, veoma lagan 82gr...

EUnet iz sigurnosnih razloga ne dozvoljava proveru poste ako nisi ulogovan preko njihovih ulaznih linija.

Boris je napisao(la):
EUnet iz sigurnosnih razloga ne dozvoljava proveru poste ako nisi ulogovan preko njihovih ulaznih linija.

Da ali ja upravo pokusavam da se logujem preko njihove ulazne linije (npr. 021 4897777) i da preko POP3.EUnet.yu servera pogledam pristigle E-mailove!!!

baterija

evo prvih podataka o bateriji:
napunio sam potpuno praznu bateriju u noci izmedju cetvrtka i petka, a ispraznila se tek nocas (noc izmedju utorka i srede), uz puno koriscenja - telefoniranje, sms, wap, i to za vikend sam bio u selu gde je veeooma slab signal! (tu sam primetio da ima bolji prijem od Nokie 6150, Eriksona T18, Simensa S35, slican prijem kao Nokia 3310 i 8310...)

Ponosan vlasnik J70

fon je super,
mail ne moze da ti radi, ne zato sto si preko EUneta, nego jer samo postPeid ima DATA uslugu bez koje mozes da se oprostis od W@P-a...

Zanimljivo ZoNi, i ja sam bateriju napunio u no izmedju cetvrtka i petka, a mob mi se ugasio pre par minuta...

Dakle zakljucak fon je super, lep, dobar prijem, bez antene...
Kupuj!!!

Jos nesto JEL ZNA NEKO GDE MOZE DA SE KUPI KABL ZA POVEZIVANJE MOBA NA KOMP? I HANDSFREE?

Jel ima stopericu i snimanje razgovora?

Re: Ponosan vlasnik J70

Anonymous je napisao(la):
fon je super,
mail ne moze da ti radi, ne zato sto si preko EUneta, nego jer samo postPeid ima DATA uslugu bez koje mozes da se oprostis od W@P-a...

Nije tacno. Ja sam preko pre-paida, i koristio sam wap. Dodatni info: http://www.mobtel.co.yu/dodatneusluge/wap.html

Jel ima stopericu i snimanje razgovora? Mislim da nema...

Radi Wap na prepaid-u samo im cenovnik nije tacan, skida po sopstvenom nahodjenju 2 -3 minuta 50 dinara

Greska u pisanju
Nisam mislio na W@P on i meni odlicno radi (prePaid) ali nemoze provera maila, niti pravi internet, to je DATA servis i mogu da ga koriste samo postPeid-ovci....
Inace telefon ima i digitron i stopericu i world clock itd...

Jos nesto, jel znate kako da umemorisem sliku dok surfujem WAP-om?
boom :wave;

Ako nekog zanima (na primer kao mene) moze originalno uputstvo da skine sa www.sonyericsson.com
Pozdrav

Greska u pisanju
Nisam mislio na W@P on i meni odlicno radi (prePaid) ali nemoze provera maila, niti pravi internet, to je DATA servis i mogu da ga koriste samo postPeid-ovci....
Inace telefon ima i digitron i stopericu i world clock itd...

Jos nesto, jel znate kako da umemorisem sliku dok surfujem WAP-om?
boom :wave;

Ako nekog zanima (na primer kao mene) moze originalno uputstvo da skine sa www.sonyericsson.com
Pozdrav

Ima i stopericu i snimanje razgovora, plus mozes da snimis neku pesmu pa da ti tako zvoni....

Ima i stopericu i snimanje razgovora, plus mozes da snimis neku pesmu pa da ti tako zvoni....

i ja ga juce uzeh i prvi utisci su bas povoljni. Nego kako se snimaju razgovori?

Da li ima opciju da prekinete zvono dok primate poziv a da pritom ne prekinete i poziv? Da li uz pomoć jednog dugmeta možete da prebacite telefon iz stanja zvona u stanje vibracije bez zvona?
Pročitao sam na internetu neki review da ima loš prijem signala, gori od svake Nokie pa me zanima da li možete da potvrdite ovo? Dalje, 133mm je malo velik telefon za0 21 vek pa me zanima da li veličina LCD-a opravdava visinu telefona (koliko redova teksta)?
Eto toliko, pozdrav!

Poredjenje sa Nokiom 3330

Od 3330-ke je mnogo bolji, lak je tolko da ga skoro i ne osecas u ruci, lepsi od Nokie, tanji i uzi i malo visi. Ekran je grafiki rezoluije 92x92 (to ti je oko 7 redova) Za visinu te je neko slagao, visina mu je 109mm (sad sam ga izmerio). Mozes jednim dugmetom (Yes) da menjas izmedju "bez zvuka", "vibraije", "jedno zvono", "normalan rezim"... Razgovor snimas tako sto udjes u meni pa u Sounds pa Ringers, pa My ringers, pa new...

Moze i da otkai nekog a da taj misli da tebi i dalje zvoni!

Re: Poredjenje sa Nokiom 3330

Razgovor snimas tako sto udjes u meni pa u Sounds pa Ringers, pa My ringers, pa new...
To sam provalio ali kako da na primer unesem neku melodiju koja se skida sa neta?

Zoni koj ti bese .yu (lite) sajt, bio sam nekad davno al zaboravio a na lite-u sam

Hvala, trebao mi zbog registracije domena na pretrazivece (imas lepu listu( i oko banera...

Izgleda je stvarno dobar telefon, nema druge nego da se štedi kinta, ajde probajte malo tu email opciju, interesuje me kako radi, čime je ograničena itd...

Ma kupuj, sta da se kaze lepsi od svake nokie (mozda sam malo pristrasan al sta ces...) ima vise opcija...

A sa mailom se pozdravi-radi samo na post Peid 063 karticama

Vrh Dno