(D) telefon je odlican,prijem,softver,baterija kod mene traje oko 4-5 dana,jedina zamerka je displej jer je osetljiv na ogrebotine.Turbe je napisao(la):Video sam opis ovog telefona na nekom sajtu i strasno mi se svide telefon.Jel ima neko iskustva sa njim ili sa njegovim predhotnikom J5
Boris je napisao(la):EUnet iz sigurnosnih razloga ne dozvoljava proveru poste ako nisi ulogovan preko njihovih ulaznih linija.
Anonymous je napisao(la):fon je super,
mail ne moze da ti radi, ne zato sto si preko EUneta, nego jer samo postPeid ima DATA uslugu bez koje mozes da se oprostis od W@P-a...
Anonymous je napisao(la):Ima i stopericu i snimanje razgovora, plus mozes da snimis neku pesmu pa da ti tako zvoni....
To sam provalio ali kako da na primer unesem neku melodiju koja se skida sa neta?Anonymous je napisao(la):Razgovor snimas tako sto udjes u meni pa u Sounds pa Ringers, pa My ringers, pa new...
Blade Runner je napisao(la):Da li ima opciju da prekinete zvono dok primate poziv a da pritom ne prekinete i poziv?
Anonymous je napisao(la):Zoni koj ti bese .yu (lite) sajt, bio sam nekad davno al zaboravio a na lite-u sam
Anonymous je napisao(la):Hvala, trebao mi zbog registracije domena na pretrazivece (imas lepu listu( i oko banera...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari