Šta je novo?

Sony j70?

ncuts

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2002
Poena
604
Planiram da kupim Sony J70 telefon. Po meni jedina mana ovog telefona koja nije mala je slaba vibracija. Zanima me da li može da se dotična vibracija pojača u nekom servisu? I koji bi ste mi telefon preporučili nekih 150 evra?

koliko ja znam ne moze se pojacati vibracija, a slaba je zato sto nema ugradjeni motor za vibracije nego vibracije proizvodi emitujuci niskofrekventne zvuke. i josh jedna mana mu je [barem po meni slabo osvetljenje i tih zvuk u slusalici]..e da ovo sve sto sam ti rekao vazi za j5 koji sam posedovao, a verujem da vazi i za j70 posto su jako slicni

Telefon je odlican. NIJE TACNO da ima tih zvuk i slabo osvetljenje na displeju
Telefonski imeni je 500 imena x 3 tlf.broja i 2 komntara.

Ton poziva je veoma lep i neobican.

Baterija drzi 3 dana.

Za sada nije bilo problema sa njim (6 mesci).

Jedino sto mozda ti se nece svideti to je bocni tockic sa kojim se ide kroz menije. Taj sistem ima, koliko ja znam, samo Soni.

I ja bih ga nahvalio posto ga moja devojka ima i prezadovoljna je njime... (telefon je modifikovao nas Velja, pa ima amber LE diode, i malo lici na nove Siemense)...

Don50 je napisao(la):
Jedino sto mozda ti se nece svideti to je bocni tockic sa kojim se ide kroz menije. Taj sistem ima, koliko ja znam, samo Soni.

Nije tacno da samo SONY ima takav nacin navigacije.Imaju i PHILIPS Xenium i Ozeo skoro identican nacin koriscenja.Razlika je u toliko sto kod PHILIPS-a tockic ne ide beskonacno u krug nego gore,dole po jednom.

Don50 je napisao(la):
Telefon je odlican. NIJE TACNO da ima tih zvuk i slabo osvetljenje na displeju

Za sada nije bilo problema sa njim (6 mesci).

Ovo je sve jako subjektivno. Meni je licno Sonijevo zvono jako tiho, ali ga nisam zamenio jer je sve ostalo odlicno. Vibriranje zvukom je isto prilicno neupecatljivo, ali moze da posluzi.

nemanjas je napisao(la):
Meni je licno Sonijevo zvono jako tiho,

pa, kako ti je tiho? nesto ti onda nije u redu sa telefonom - ja do sada nisam cuo *jace* zvono od Sony-jevog (pogotovo se to odnosi na defaultno zvono - Cheers)!!! Bez ikakvih problema ga cujem u prepunom autobusu...

sony

ukoliko si zainteresovan za telefon nudim ti ga za 200E.
Koriscen je jako malo, max mesec dana.Supre je ocuvan,punjac,bla..bla...
Mozes da me pozoves na 064/1301169
ctp;

Re: sony

aurena je napisao(la):
ukoliko si zainteresovan za telefon nudim ti ga za 200E.
Koriscen je jako malo, max mesec dana.Supre je ocuvan,punjac,bla..bla...
Mozes da me pozoves na 064/1301169
ctp;

Gde ti živiš? Nov Sony J70 košta 130-140 evra.

zabuna

izvinjavam se,
posto sam na poslu nisam bas pazljivo procitala da je rec o j7, ja sam mislila na z7.
Eto!
:(

Vrh Dno