SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Imam sledeci problem, televizor je sony KDL-46EX402 , komp je povezan preko hdmi kabla. E sad primetio sam da mi je hdmi1 prikljucak prestao da radi. Probao sam hmdi3 i na njemu je bilo ok. Vezano za ovo sam jos primetio, da kada stavim tv u standby ne klikne relej odmah, vec mogu da ga nakon toga odmah upalim i ne ide kroz srartup vec se samo upali tv. Ako ga ostavim ugasenog posle par minuta kvrcne i relej i sve je po starom.
Danas primetim da mi ne radi ni hdmi3 port. Probam jos dva ostala , takodje ne rade.
Pomislim da nije graficka, startujem sa integrisanom, hdmi1 i hdmi3 ne rade, druga dva preko nje rade.
Sta mislite da je problem? Probacu sutra da nije nesto kabal los, kupicu drugi mada cisto sumnjam. Nemam drugi urdjaj sa hdmi ulazom pa da probam da li je ok izlaz iz graficke, ali pretpostavljam da jeste.
Dakle, graficka, kabal, otislo u tv-u nesto? Jeza me uhvati pri pomisli da mora u servis...
Danas primetim da mi ne radi ni hdmi3 port. Probam jos dva ostala , takodje ne rade.
Pomislim da nije graficka, startujem sa integrisanom, hdmi1 i hdmi3 ne rade, druga dva preko nje rade.
Sta mislite da je problem? Probacu sutra da nije nesto kabal los, kupicu drugi mada cisto sumnjam. Nemam drugi urdjaj sa hdmi ulazom pa da probam da li je ok izlaz iz graficke, ali pretpostavljam da jeste.
Dakle, graficka, kabal, otislo u tv-u nesto? Jeza me uhvati pri pomisli da mora u servis...